Dr. Dana Miricioiu: Am descoperit dieta care te scapă de nutriționist

Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, a declarat în cadrul unei discuții cu medicul nutriționist Mihaela Bilic că a reușit, printr-un efort considerabil, să aducă și în România produsele din gama nupo pentru înlocuirea cu succes a meselor în vederea scăderii în greutate.

Specialistul spune că produsele au în spate ani de cercetare și sunt extrem de bine controlate și testate științific.

„Este o dietă extrem de versatilă la care ne putem adapta toți, fie că suntem normoponderali sau supraponderali”, spune dr. Miricioiu.

Dieta nupo se recomandă a fi urmată de la 3 săptămâni până la 8 săptămâni fără a fi nevoie să ceri sfatul nutriționistului.

„Deci este dieta care nu mai are nevoie de nutriționist. Cu ajutorul lor ați scăpat și de vizita la nutriționist, și de cheltuială, dragii mei. Mâncați și slăbiți”, a punctat medicul Mihaela Bilic.

„Exact, am descoperit dieta care te scapă de nutriționist”, spune dr. Miricioiu.

Dieta poate fi folosită așa cum ne cere corpul. Sunt create pachete de 10 zile, 3-4 săptămâni sau mai mult, în funcție de cum simte organismul și ne putem adapta.

Dr. Bilic spune că aceste pachete realizate pe diverse zile sunt eficiente pentru că astfel ne este mai ușor să urmăm dieta, să rămânem motivați și să slăbim:

„E nevoie de o perioadă de atac, pentru că știu din proprie experiență, cu cât alimentația e mai monotonă și știi exact că ai 2, 3, 4 alimente de mâncat, cu atât îți este mai ușor psihic. Deci pachetele sunt o soluție ideală dacă vrei să slăbești repede și mult în câteva săptămâni.”

Descoperă o metodă simplă și sănătoasă de a slăbi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Dana Miricioiu - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva
Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului ...
citește mai mult
Redactia CSID - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva