Mihaela Bilic: Am apelat la lipoaspirație. În tinerețe, eram necăjită că aveam gambele groase

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre cât de important este să ne menținem o greutate sănătoasă încă din copilărie. Experta a amintit, într-o discuție cu chirurgul estetician Dana Miricioiu, că celula adipoasă nu moare și nu îmbătrânește, spre deosebire de alte celule ale organismului. De asemenea, Mihaela Bilic a povestit, de asemenea, despre complexul estetic pe care îl avea în tinerețe.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic i-a declarat chirurgului estetician Dana Miricioiu că este o fană a lipoaspirației, care a ajutat-o să scape de un complex, în urmă cu câțiva ani.

Mihaela Bilic: În tinerețe eram necăjită că aveam gambele groase

„Mă declar sincer o mare fană a lipoaspirației. Eu am fost tare necajită în tinerețe pentru că am avut gambele groase, l-am moștenit pe tata la conformație.

Eram tristă că nu puteam purta cizme lungi, nimic nu mă putea cuprinde peste gambe, cu toate că eram foarte slabă, la gambe însă, nu slăbeam Acum 20 de ani, am apelat la lipoaspirație și am fost foarte multumiță. Aceasta este frumusețea chirurgiei prezente: fetele își pun sâni dacă nu au, putem scapa de depozitele de grăsime localizate”, a spus dr. Mihaela Bilic.

„Dupa 40 de ani, cand faci cură de slăbire, vei slăbi din zone din care nu-ți dorești: se duce de pe față, se lasă sânii. S-ar putea să nu slăbești din zonele în care îți dorești”, menționează Mihaeal Bilic.

Mihaela Bilic: Celula adipoasă nu moare și nu îmbătrânește

Nutriționistul vorbește despre importanța de a ține greutatea sub control încă din copilărie întrucât celula adipoasă – spre deosebire de neuron – nu moare și nu îmbătrânește.

„Nu-i lăsați pe cei mici până la pubertate să se îngrașe pentru că grăsimea înseamnă umflarea adipocitelor și multiplicare lor și odată ce a crescut numărul lor – spre deosebire de neuroni, o comparație pe care o fac frecvent – în schimb adipocitul nu moare și nici nu îmbătrânește. Un copil care a fost plinuț, grăsuț, va fi toată viața lui în luptă cu kilogramele”, explică medicul nutriționist.

Descoperă o metodă simplă și sănătoasă de a slăbi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Dana Miricioiu - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva
Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului ...
citește mai mult
Redactia CSID - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva