Cel mai bun moment al vieții să ții cură de slăbire. Mihaela Bilic: Organismul dă drumul la găsime

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a declarat, în cadrul unei discuții cu chirurgul estetician Dana Miricioiu, că o perioadă foarte bună pentru a începe o cură de slăbire este în momentul în care proaspetele mămici alăptează.

„După 3, 5 zile de când ați născut și ați început alăptarea, aveți încredere, nu aveți nevoie de niciun fel de alimentație suplimentară. Când alăptați e momentul perfect să țineți și cura de slăbire sau să tăiați din porția de mâncare pentru că e momentul în care organismul dă drumul la grăsime”, a transmis dr. Mihaela Bilic.

O mămică poate să țină dieta cu calorii mai puține, dar să aibă nutrienți, precizează nutriționistul.

Laptele se face din depozitele de grăsime ale mamei

„Atunci când începe alăptarea, beți apa, beți lapte, hidratați-vă. Avem nevoie de lichid pentru că producția de lapte depinde de buna hidratare, însă laptele se face din depozitele de grăsime ale mamei și atunci acesta e momentul perfect să scăpați de depozitele de grăsime, să fie topite ca să fie alăptat cel mic”, spune dr. Mihaela Bilic.

Descoperă o metodă simplă și sănătoasă de a slăbi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Dana Miricioiu - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva
Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului ...
citește mai mult
Redactia CSID - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva