Cel mai bun mod de gândire pentru a slăbi. Mihaela Bilic: Natura ține cu grăsimea, consideră că este supraviețuire

Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne-a oferit o perspectivă despre ce înseamnă aspectul fizic și slăbirea în era modernă, în cadrul unei discuții cu chirurgul estetician Dana Miricioiu. Mihaela Bilic a precizat că nicio soluție nu este prea drastică când vine vorba de slăbit, întrucât „natura ține cu grăsimea”.

„Trebuie să înțelegem că nu există doar o metodă, iar lupta cu kilogramele este una din care de multe ori ieșim învinși si atunci, eu merg pe premisa scopul scuza mijloacele. Trebuie să apelam la orice soluție oricât ar fi de radicală sau drastică doar doar să ieșim învingători”, a spus dr. Mihaela Bilic.

Natura ține cu grăsimea, consideră ca înseamnă supraviețuire

„Natura ține cu grăsimea, ne îndeamnă să avem kilograme în plus pentru că natura consideră grăsimea supraviețuire, iar noi trăitori în secolul 21, unde silueta și imaginea sunt mai importante ca niciodată, ne trezim în această luptă nedreaptă cu instinctele noastre, cu metabolismul, cu oferta alimentară pe lângă care e greu să treci nepăsător. În acest context trebuie să ne înarmăm cu informații corecte, să știm care ne sunt armele, astfel încât într-un final să ne acceptam corpul și să trăim bine în pielea noastră”, a explicat medicul nutriționist Mihaela Bilic.

„În cazul femeilor, cred că este cea mai mare problema a acestor zile, ajungem să fim nemulțumite de noi pentru că suntem imperfecte, iar perfecțiunea este atât de greu de atins”, precizează nutriționistul.

Descoperă o metodă simplă și sănătoasă de a slăbi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Dana Miricioiu - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva
Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului ...
citește mai mult
Mihaela Bilic - Medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice
Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați și căutați nutriționiști din țară. De profesie medic, ea a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în anul 1996. Și-a efectuat rezidenţiatul în Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului ...
citește mai mult
Redactia CSID - Medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice