Cum să mănânci o masă cu 100 de calorii și toate substanțele nutritive. Medic: dieta care reglează tensiunea, glicemia și colesterolul

Dr. Dana Miricioiu vorbește despre dieta daneză de luat în poșetă, pliculețe despre care specialistul susține că reglează tensiunea, glicemia și colesterolul.

Obezitatea vine la pachet și cu efecte secundare pe care nu trebuie să le neglijăm. Aceste efecte sunt atât de ordin estetic, cât și funcțional. Dr. Dana Miricioiu și Dr. Mihaela Bilic reamintesc că grăsimea este asociată diabetului, hipertensiunii arteriale, dar și bolilor cardiovasculare. Pe scurt, tot ce este rău vine de la grăsime. Dr. Dana Miricioiu vorbește despre dieta daneză de luat în poșetă, pliculețe despre care specialistul susține că atât pacienți, cât și apropiați de-ai săi au reușit să-și regleze tensiunea, dar și să-și normalizeze glicemia și colesterolul.

„Acest pliculeț care constă într-un anumit shake sau supe are avantajul că are toate gusturile, dulce și sărat”, spune Dr. Dana Miricioiu.

„Tot acest aport de nutrienți, dacă nu este făcut prin știință, prin medicină, în mod spontan, natural nu are cum să existe într-un pliculeț. I-aș spune un fel de >”, completează Dr. Mihaela Bilic.

Dr. Mihaela Bilic menționează și că acest superfood ar fi o alegere excelentă pentru sportivi, pentru că în mod normal procesul de slăbire presupune și reducerea masei musculare, iar acest pliculeț ar ajuta la dezvoltarea masei musculare.

„Au și proteine foarte multe. Un pliculeț nu poate să fie echivalentul unei mese scăzute cantitativ. Noi mâncăm o masă cu 100 de calorii și avem absolut toți constituenții”, explică Dr. Dana Miricioiu.

Comoditatea este și ea un factor care îngreunează procesul de slăbire, pentru că apar mersul la cumpărături, gătitul sau chiar gândul că alegerile pe care le faci sunt corecte, explică Dr. Mihaela Bilic. În plus, aceste plicuri pot fi luate în poșetă, pot fi preparate cu ajutorul unui shaker și pot fi preparate două în același timp.

Descoperă o metodă simplă și sănătoasă de a slăbi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Dana Miricioiu - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva
Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului ...
citește mai mult
Redactia CSID - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva