Ce contine „sertarul pentru urgente” de la birou?

In sertarul biroului propriu ar trebui sa se gaseasca intotdeauna cateva obiecte care sa ne salveze din orice posibila situatie umilitoare. Iata-le:
  • Publicat:
Ce contine
Ce contine "sertarul pentru urgente" de la birou?

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului la birou, astfel incat acesta incepe sa capete, treptat, tot mai mult amprenta personala. O fotografie cu persoanele dragi, oglinjoara fara de care nu ne simtim in siguranta, agenda in lipsa careia putem fi scosi din circuit, o cana primita de la un colaborator cu ocazia lansarii unui produs minune si asa mai departe.

Totusi, in sertarul propriu ar trebui sa se gaseasca intotdeauna cateva obiecte care sa ne salveze din orice posibila situatie umilitoare. Iata-le:

1. dropsuri mentolate (sau guma de mestecat fara zahar) pentru intalnirile ce survin imediat ce ai incheiat de infulecat un meniu bogat in ceapa, usturoi sau alte ingrediente care nu lasa tocmai un miros placut in gura.


2. tampoane si absorbante in plus, chiar daca nu te afli in zilele acelea ale lunii. Oricand poate sa ti se intample un accident si sa te trezesti cu menstruatia „la usa” cu cateva zile mai devreme. Sau cu o sangerare intre menstruatii.
3. servetele umede, gel sau spray antibacterian. Nici nu iti imaginezi cate intrebuintari pot avea aceste produse: poti sa-ti stergi tastatura, biroul, telefonul de pe birou (e indicat sa-l dezinfectezi din cand in cand) si chiar sa-ti reimprospatezi axila in cazul in care ai transpirat peste masura.


4. betisoare cu vata. Putine lucruri pot fi mai jenante decat o bucata de ceara din ureche, iesita la lumina. Poti sa le folosesti si la retusarea machiajului catre sfarsitul zilei.
5. scobitori sau ata dentara. Dupa pranz si mai ales dupa ce ai mancat covrigi cu mac sunt absolut necesare.
6. deodorant. Pentru acele zile caniculare in care ai plecat in graba de acasa si ai uitat sa-l folosesti.
7. pila pentru unghii. Foarte dezagreabila senzatia de a trai chiar si cateva minute cu o unghie rupta, care agata.
8. picaturi pentru ochi. Daca lucrezi la calculator cat e ziua de lunga, stii de ce!


9. plasturi pentru rani. Dimineata, cand pleci de acasa, pantofii par comozi, insa peste zi s-ar putea sa-ti provoace rani pentru ca picioarele se umfla.
10. crema pentru maini si balsam pentru buze. Esentiale pentru a te prezenta onorabil in fata clientilor si colaboratorilor. Cum ar fi sa le povestesti acestora despre proiectele voastre cu buzele crapate pana la sange si sa le arati documentele cu o pereche de maini la fel de uscate?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum cantarim oferta de munca?
Cum cantarim oferta de munca?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân