Tăiaţi calorii? Adăugaţi sport!

Sigur ştiţi teoria aceea care laudă din toate puterile restricţia calorică şi spune chiar că cine reduce caloriile îşi poate prelungi viaţa.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tăiaţi calorii? Adăugaţi sport!

Sigur ştiţi teoria aceea care laudă din toate puterile restricţia calorică şi spune chiar că cine reduce caloriile îşi poate prelungi viaţa. Ei, ea nu ar fi valabilă decât dacă atunci când tăiem caloriile am practica şi exerciţii fizice.

O cercetare făcută în laborator pe musculiţe a demonstrat că durata lor de viaţă nu creşte pur şi simplu dacă ele consumă mai puţină mâncare. Trebuie să fie şi active. Iar oamenii de ştiinţă cred că este valabil şi în cazul nostru.

Doar că, atenţie! Când practicăm sportul trebuie automat să şi creştem puţin caloriile pentru că altfel ajungem la epuizarea fizică.
 

Sursa: ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, Doctore?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân