Zodiile și sănătatea  în săptămâna 25 aprilie – 1 mai

  • Publicat:

Zodiile și sănătatea  în săptămâna 25 aprilie – 1 mai

Ultima săptămână din luna aprilie vine cu vești bune la capitolul sănătate. Planetele se găsesc în aspecte bune și, în plus, în zodia Pești, zodia vindecării, avem parte de o conjuncție între cei doi benefici ai astrologiei, Venus și Jupiter. Acest aspect vine cu soluții, cu remedii și ne ajută să depășim problemele cu care ne-am confruntat până acum. Puțin mai multă grijă trebuie să o avem în weekend, când se petrece o Eclipsă parțială de Soare în zodia Taur. Ar trebui să oprim motoarele și să ne odihnim corespunzător. Zodiile și sănătatea  în săptămâna 25 aprilie – 1 mai.

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Zodiile și sănătatea  în săptămâna 25 aprilie – 1 mai

Berbec/Ascendent Berbec

Mercur, guvernatorul sănătății tale, formează aspecte de susținere săptămâna aceasta și, în plus, se va muta și în zodia sa de domiciliu, în Gemeni, unde energia sa este puternică. Canalizată constructiv, te va ajuta să te recuperezi mai ușor, dar și să găsești un remediu potrivit în cazul în care te confrunți cu o problemă de sănătate. Cu adevărat benefică vindecării este conjuncția Venus-Jupiter care se petrece chiar în sectorul sănătății tale. Aceasta te susține să ameliorezi o afecțiune cronică și să te vindeci de frici, stări anxioase, psihoze, insomnii și vicii.

Taur/Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta și a sănătății tale, își unește puterile cu Jupiter, aspect care aduce o stare generală de bine. Te simți optimist, capabil să depășești toate problemele cu care te-ai confruntat, iar starea de spirit va dicta și starea generală. Ai grijă, însă, să nu faci excese, mai ales alimentare. Este de punctat că recuperarea după o problemă respiratorie sau legată de circulație va fi susținută de astre. În plus, Soarele se află în zodia ta și îți oferă energia și rezistența fizică de care ai nevoie pentru a depăși orice neplăcere.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va intra în zodia ta săptămâna aceasta și te va înzestra cu o rezistență psihică mai mare. Ai nevoie, dat fiind că sectorul sănătății tale este luminat de Soare și s-ar putea să te confrunți cu unele afecțiuni mai vechi. În plus, tot aici ai parte de o Eclipsă parțială de Soare, care se petrece în weekend, și care poate activa tot ce ai ascuns până acum, mai ales problemele de natură cronică. Va trebui să ai grijă la cum administrezi stresul pentru a nu depăși limitele. Odihnește-te și relaxează-te corespunzător. Totodată, Venus, guvernatoarea sănătății tale, este susținută de Jupiter, așa că remediile vin, posibil chiar de unde te aștepți mai puțin.

Rac/Ascendent Rac

Mercur, guvernatorul sănătății tale, intră chiar în acest sector săptămâna aceasta, deci te poți aștepta la mai multă agitație interioară. Posibil să ai parte de unele stări de neliniște, de insomnii cauzate de frământări, însă totul se va rezolva grație lui Jupiter, celălalt guvernator al sănătății tale. Acesta va forma conjuncție cu Venus și va veni cu oportunități de îmbunătățire a stilului de viață și cu revelații care te conduc pe calea vindecării. Dacă te știi cu probleme cronice, nu ar strica să le dai o mai mare atenție. Se pot manifesta ușor acum, dar Mercur va retrograda aici și le-ar putea amplifica după data de 10 mai.

Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Venus-Jupiter te poate ajuta să capeți înțelepciunea necesară pentru a te debarasa o dată pentru totdeauna de frici, angoase și dependențe. Dacă ai trăit cu teama de a pierde ceva sau pe cineva, cu teama de abandon, cu frica de sărăcie – și lista poate continua, fii sigur că aceste emoții au săpat adânc și te-au afectat energetic. Ei bine, acum le poți depăși și îți poți conserva mai eficient resursele de care dispui.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, intră în zodia Gemeni, ipostază de unde te poate încărca cu mult stres profesional. S-ar putea să ajungi copleșit de responsabilitățile avute, dacă nu impui limite.Norocul tău este că Soarele, guvernatorul sănătății tale, se află bine aspectat în zodia Taur și te susține oferindu-ți o rezistență fizică și psihică de invidiat. Ține cont că săptămâna aceasta s-ar putea să-ți crească apetitul, deci ai grijă la ceea ce mânânci.

Balanță/Ascendent Balanță

Venus, planeta care te guvernează, își unește energia cu Jupiter chiar în sectorul sănătății tale. Iată, deci, cel mai bun moment pentru vindecare, dar și pentru a face progrese dacă ai început o dietă sau ai făcut o schimbare în rutina zilnică. Dacă nu ai făcut-o încă, acum este momentul cel mai bun să-ți schimbi stilul de viață. Evită excesele de orice fel. În plus, și Mercur, guvernatorul sănătății tale, te va susține din poziția în care se află să găsești cele mai bune remedii, soluții și tratamente de care ai nevoie pentru a-ți recâștiga puterea fizică și psihică.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea sănătății tale, va forma o conjuncție cu Jupiter în sectorul tău afectiv, așa că te bucuri de o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. Și dacă ai suferit, și dacă te-ai confruntat cu dureri fizice și emoționale, acestea se vor dizolva săptămâna aceasta. Stresul ultimei perioade dispare ca prin minune, dar ai grijă să nu exagerezi cu distracțiile. În cazul nativilor care s-au confruntat cu probleme cardiovasculare, acestea se vor ameliora. Totuși, intrarea lui Mercur în Gemeni îți poate declanșa o serie de temeri și angoase, pe care ar trebui să le ții în frâu. Altfel, te poți consuma pe gratis.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se unește cu Venus, guvernatoarea sănătății tale, aspect care-ți va oferi multă liniște interioară, pace și înțelegere. Starea emoțională, și dacă a fost mai apăsătoare în ultima perioadă, acum se va îmbunătăți. Vei avea ocazia să te apropii de oamenii dragi sau vei petrece timp de calitate în intimitatea căminului și asta te va încărca cu energie. Soarele continuă să-ți lumineze sectorul sănătății și să-ți ofere o rezistență fizică crescută și spor în activitățile întreprinse. Totuși, ai mai multă grijă la stres și la probleme de sănătate care pot izbucni în weekend, atunci când în acest sector se petrece o Eclipsă parțială de Soare.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur va intra în sectorul sănătății tale și poate aduce mai multă efervescență mentală și stres din cauza locului de muncă. Poți fi mai agitat în modul în care-ți desfășori sarcinile, însă ține cont că este un tranzit care îți aduce și idei pentru a-ți eficientiza munca. De asemenea, poți face niște analize în această perioadă sau poți descoperi remedii la problemele cu care deja te confrunți. Acest aspect este întărit și de conjuncția dintre Venus și Jupiter, guvernatorul sănătății tale. În plus, poți scăpa de insomnii și neliniști, dacă te-ai confruntat cu ele în ultima perioadă.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Este o săptămâna bună pentru tine, în care nu se întrevăd probleme de sănătate. Singurul mare avertisment este legat de alimentație. Conjuncția Venus-Jupiter te poate face mai gurmant, mai pofticios și riști să dai orice dietă peste cap. În schimb, dacă ți-ai propus să ții un regim aliemntar, ai șanse mari de izbândă. Tot conjuncția contribuie și la creșterea stimei de sine. În weekend ai grijă la situații de familie care te pot afecta emoțional. Luna, guvernatoarea sănătății tale, va fi implicată într-o Eclipsă parțială de Soare și s-ar putea să te tulbure niște situații ce țin de cei dragi.

Pești/Ascendent Pești

Tu ai parte de o nouă conjuncție benefică în zodia ta, de această dată între Venus și Jupiter. Este o săptămână care-ți aduce oportunități de creștere, de vindecare, atât fizică, cât și emoțională. Poți să te preocupi de felul în care arăți, să-ți îmbunătățești imaginea în fața lumii. De exemplu, poți să începi o dietă sau să faci o schimbare de look. Vei radia de fericire, vei fi optimism, iar entuziasmul tău va fi invidiat de toți cei din jur. Ești un adevărat magnet pentru alții, așa că ai grijă să nu le preiei să stările emoționale. În weekend ai mai multă grijă la deplasări, mai ales dacă te urci la volan.

Urmărește CSID.ro pe Google News