Reguli ca să nu ne îngrăşăm de Sărbători VIDEO by CSID

Poţi evita îngrăşarea de Crăciun şi Revelion dacă respecţi câteva recomandări ale nutriţioniştilor. Iată câteva reguli expuse de medicul Mădălina Truică!

Perioada Sărbătorilor este una dedicată prin excelenţă festinurilor culinare: avem acces din belşug la preparate grase, din porc, la dulciuri şi la multe băuturi alcoolice. În plus, suntem tentanţi să mâncăm mai mult pentru că participăm la petreceri şi mese în familie.

Mai mult, suntem mai sedentari pentru că nu mai facem drumurile zilnice obişnuite. În aceste condiţii, există un risc major de îngrăşare, mai ales că perioada Sărbătorilor durează două săptămâni. Există însă câteva reguli care ne pot ajuta să evităm kilogramele în plus. Ni le expune în interviul video medicul specialist nutriţionist Mădălina Truică!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Mădălina Truică - Medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Dr. Mădălina Truică este Medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în cadrul clinicii cu același nume. "Sunt medic primar “Diabet, Nutriție și Boli Metabolice” și am experiență de 10 ani în tratarea obezității, timp în care am ajutat peste 1000 de pacienți să ajungă la ...
citește mai mult