Tedy Necula, regizor, speaker motivational: cum poţi să te reinventezi în această perioadă VIDEO

Într-o astfel de perioadă, avem de învăţat de la cei care au trecut prin clipe grele şi le-au depăşit. Nu e vorba de sfaturi, ci de idei care-ţi pot fi de folos.
  • Publicat:
  • Actualizat:

E greu să ne păstrăm echilibrul în astfel de momente în care viitorul este cuprins de incertitudine. Fricile şi anxietatea pot pune stăpânire uşor pe psihicul oamenilor ce au un echilibru fragil. Evident, poate sunt şi părţi bune în toată situaţia cu care ne confruntăm, în această izolare impusă, dar avem nevoie de forţă mentală pentru a le vedea şi pentru a avea speranţă. Cei care au fost nevoiţi să înfrunte momente grele au această forţă şi ne pot oferi şi nouă idei.

Tedy Necula, regizor şi speaker motivaţional, a încercat prin ceea ce a făcut să vadă partea frumoasă a lucrurilor. L-am avut invitat într-un interviu online despre ce ar trebui să vedem frumos în tot ceea ce ni se întâmplă, cum ar trebui să facem asta, ce face el în astfel de situaţii şi am obţinut un material onest şi realist care, este posibil, să te pună pe gânduri!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult