Dana Rogoz: despre sarcină, parenting şi jobul de actor în timpul pandemiei VIDEO

Dana Rogoz va deveni în curând pentru a doua oară mamă şi ne-a povestit experienţele prin care trece în această perioadă şi cum face faţă situaţiei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dana Rogoz, actriţă şi blogger, se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară, iar cel de-al treilea trimestru de sarcină a fost unul cu totul special ca urmare a pandemiei de coronavirus. Dana Rogoz a mers singură la medic pentru evaluările de rutină, neînsoţită de soţul ei Radu, din motive de siguranţă.

Soţul Danei Rogoz nu va putea asista nici la naşterea fetiţei din aceleaşi motive. Însă până la momentul fericit, Dana, Radu şi băieţelul lor, Vlad, petrec mult timp împreună, acasă. De altfel, cei doi, ca orice familie, simt la maximum provocarea momentului, aceea de a găsi mereu activităţi noi pentru copii.

Unul dintre momentele importante ale zilei din viaţa familiei este lectura live pe Facebook, de la ora 16, când Dana le citeşte copiilor o poveste. Despre această activitate, dar şi despre cum este viaţa în pandemiei pentru un actor, am povestit mai multe în interviul video prin Skype cu Dana Rogoz!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult