Dr. Ioana Simian: cum purtăm corect măştile de protecţie VIDEO

Indicaţiile autorităţilor sunt clare: pentru a ne proteja e nevoie să purtăm mască, chiar şi în perioada când se va încheia starea de urgenţă. Ce spun dermatologii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Din cauza noului coronavirus am purtat mască şi, chiar şi după încetarea stării de urgenţă, vom fi obligaţi să facem acest lucru pentru a ne feri de răspândirea noului coronavirus. 

Ioana Simian, medic dermatolog, ne-a explicat cum şi cât este indicat să purtăm măştile, care sunt problemele dermatologice care pot apărea după o purtare îndelungată a măştii, ce probleme se pot agrava şi ce e de făcut în aceste situaţii. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Ioana Simian - Medic primar dermatolog
Dr. Ioana-Silvia Simian este Medic Primar Dermatologie în cadrul Spitalului Clinic Medicover din București. Educație Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila - București https://umfcd.ro/ Rezidențiat - Clinică de Dermatovenerologie a Spitalului Clinic Colentina Medic rezident, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic primar dermatolog
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult