Dr. Valeria Herdea: ce trebuie să ştie părinţii despre simptomele şi conduita în cazul COVID 19 la copii VIDEO

Dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, explică ce trebuie să ştie părinţii în privinţa simptomelor de COVID-19 la copii şi care sunt regulile de igienă pe care trebuie să le respectăm la ieşirea din izolare.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Deşi ne apropiem de finalul perioadei de izolare, ameninţarea COVID-19 încă mai există. Iar respectarea regulilor de distanţare socială, a regulilor de igienă şi de protecţie cu mănuşi şi măşti se va menţine încă o perioadă tocmai pentru a preveni o eventuală creştere a numărului de cazuri de contractare a noului coronavirus.

Este adevărat că acesta afectează mai ales adulţii, însă au fost raportate şi cazuri în rândul copiilor. Însă aceştia, mai ales în prima copilărie, se pot confrunta şi cu alte afecţiuni virale ale căror simptome pot fi similare COVID-19.

Pentru a afla care sunt simptomele COVID-19 la copii şi ce trebuie să ştie părinţii în privinţa tratamentelor şi a vizitei la medicul de familie, am stat de vorbă cu dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, care ne-a explicat pe larg într-un interviu prin Skype conduita în ceea ce priveşte consultaţiile medicale în această perioadă!


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Valeria Herdea - Medic de familie
Dr. Herdea Valeria medic primar, medicină generală și medicină de familie - profil pediatrie și Vicepreşedintele Colegiului Medicilor. În cadrul C.M.I. Dr. Herdea Valeria lucrează Dna. Dr. Herdea Valeria , Dna. Dr. Comnea (Herdea) Laura alături de Dna. Asistență Stoica Daniela. Alături ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic de familie
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult