Dr. Ioana Simian: cum ne protejăm mâinile în această perioadă VIDEO

Mânuşile sunt o formă de protecţie împotriva contactării virusului cu care ne confruntăm. Însă purtarea lor îndelungată poate declanşa probleme dermatologice.

Pandemia de coronavirus ne-a obligat să ne luăm măsuri de precauţie. Şi aşa cum ne-am obişnuit cu măştile de protecţie, aşa am fost nevoiţi să ne împrietenim şi cu mănuşile de unică folosinţă. Însă, purtarea lor îndelungată poate cauza probleme dermatologice, iritaţii, alergii la materialul din care sunt făcute.

Ioana Simian, medic dermatolog, ne-a explicat ce putem face în cazul apariţiilor problemelor dermatologice cauzate de purtarea mănuşilor şi cum ne putem trata mâinile după ce au fost atât de des dezinfectate şi spălate

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt peste 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult