Dr. Roxana Stan: aparatul dentar Spark, alternativa la aparatul dentar clasic

Dr. Roxana Stan, medic rezident ortodonție în cadrul Clinicii Dentare "Prof. dr. Barbu" din București, ne-a explicat în interviul video când se recomandă aparatul dentar Spark, o alternativă la aparatul clasic, cu brackets.
  • Publicat:
  • Actualizat:

La ora actuală, o parte dintre persoanele care se confruntă cu lipsa alinierii dentare și a mușcăturii corecte pot rezolva aceste probleme dacă apelează la aparatul dentar Spark. Acesta are o mulțime de avantaje și beneficii, însă se poate aplica numai în anumite situații.

„Aparatul dentar Spark reprezintă o variantă de tratament prin gutiere dentare personalizate. Este o alternativă la tratamentul convențional cu brackets dentari, fiind mult mai estetic și mai rapid. De asemenea este recomandat pacienților cu cerințe estetice deosebite, adulților și adolescenților.

Tratamentul ortondontic cu aparatul dentar Spark decurge destul de ușor. Vizitele în cabinetul stomatologic sunt reduse, având în vedere faptul că încă de la începutul tratamentului, pacientului îi este înmânat un anumit număr de gutiere pe care le schimbă singur acasă.

Este adevărat ca anumite cazuri complexe pot fi tratate cu succes prin intermediul aparatelor dentare care folosesc brackets. Însă și aparatele dentare cu gutiere pot trata anumite afecțiuni de tipul ocluziilor deschise, ocluziilor adânci, incongruențelor dento-alveolare cu înghesuire sau spațiere.

Fiecare variantă de tratament va fi aleasă împreună cu medicul ortodont în urma unei consultații, iar acesta va decide ce tip de caz este eligibil pentru aparatul dentar Spark”, ne-a declarat în interviul video medicul rezident ortodont Roxana Stan.

Mai multe informații despre beneficiile aparatului dentar Spark puteți afla pe larg din interviul video realizat cu Roxana Stan, medic rezident ortodonție în cadrul Clinicii Dentare „Prof. dr. Barbu” din București!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult