Dr. Iasmin Jarjour: tratamentele dentare permise în sarcină

Dr. Iasmin Jarjour, medic dentist generalist în cadrul Clinicii Dentare "Prof. dr. Barbu" din București, trece în revistă tratamentele dentare permise în sarcină.

În cadrul interviului video pe care ni l-a acordat, dr. Iasmin Jarjour a recomandat oricărei femei care își dorește un copil să facă o evaluare dentară înainte de a obține o sarcină. Astfel, pot fi depistate eventuale probleme dentare și pot fi rezolvate cu succes înainte de sarcină.

„Dacă o femeie este hotărâtă să facă un copil, este important să ajungă și la un cabinet stomatologic pentru a-și rezolva toate problemele dentare.

De multe ori, în timpul sarcinii, ca urmare a dereglărilor hormonale, pot să apară gingivite de sarcină, dureri care înainte de sarcină erau mai ușor de suportat, iar acum sunt mai accentuate.

E bine să prevenim durerile din timpul sarcinii, de aceea, este bine să se trateze înainte de concepție cariile și infecțiile dentare. Cea mai mare problemă o pot prezenta molarii de minte și este bine ca aceștia să fie extrași pentru a evita surprizele neplăcute din timpul sarcinii” recomandă dr. Iasmin Jarjour, medic dentist generalist în cadrul Clinicii Dentare „Prof. dr. Barbu” din București.

În situația în care o femeie rămâne însărcinată și se confruntă cu probleme dentare în sarcină, există soluții. În plus, se pot face anumite tratamente și pentru afecțiunile dentare care apar pe parcursul sarcinii. Ce tratamente dentare se pot face fără probleme în sarcină puteți afla din interviul video realizat cu medicul dentist generalist Iasmin Jarjour!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Iasmin Jarjour - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Dr. Iasmin Jarjour este medic dentist generalist în cadrul clinicii "Prof. dr. Barbu", cât şi în chirurgie orală şi urmeaza periodic numeroase cursuri de specialitate, după cum urmează: Simpozionul Naţional cu participare internaţională “Viziunea interdisciplinară în medicina dentară”, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult