Amprenta digitală, explicată de dr. Iasmin Jarjour

Amprenta digitală este una dintre tehnologiile de ultimă generație, disponibilă și în cabinetele dentare de top din România. Dr. Iasmin Jarjour, dentist, explică utilitatea acesteia.

Amprenta digitală câștigă tot mai mult teren în cabinetele de top din România. Unul dintre medicii care o folosesc în practica stomatologică este și Iasmin Jarjour, medic primar dentist, care face parte din echipa prof. dr. Horia Barbu.

„Amprenta digitală este o tehnologie de vârf în stomatologie. Cu ajutorul acesteia, amprentăm arcadele pacienților, cavitatea orală, adică țesuturile moi și dure. Amprentăm dinți, mucoase, limbă, obraji, absolut tot. Este foarte apreciată la ora actuală de stomatologi, în primul rând, dar și de pacienți. Aceasta datorită confortului dat de amprenta digitală. Amprenta clasică presupune materiale ce pot provoca reflex de vomă și chiar risc de alergie și arsură. Față de amprenta clasică, cea digitală ne ajută ca într-un timp foarte scurt să ampretăm toată arcada dentară. Avantajul cel mai mare al amprentei digitale pentru medicul stomatolog este că poate să revină în orice moment asupra spațiilor și dinților pe care vrea să-i reamprenteze” descrie medicul Iasmin Jarjour beneficiile amprentei digitale.

Amprentarea cu ajutorul tehnologiei are o mulțime de aplicații, una dintre acestea fiind în implantologie. Cu ajutorul amprentării digitale, medicii pot configura coroanele dentare în cazul implanturilor. În plus, amprenta digitală este utilizată și în ortodonție și estetică dentară.

Mai multe informații despre această tehnologie puteți afla din interviul video pe care ni l-a acordat medicul primar dentist Iasmin Jarjour.

Dr. Iasmin Jarjour este unul dintre primii medici care s-au alăturat echipei Prof. Dr Barbu, încă din 2010. Dr. Iasmin Jarjour își desfăşoară activitatea în Clinica Prof. Dr. Barbu, atât ca medic dentist generalist, cât şi în chirurgie orală şi urmează periodic cursuri de specialitate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Iasmin Jarjour - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Dr. Iasmin Jarjour este medic dentist generalist în cadrul clinicii "Prof. dr. Barbu", cât şi în chirurgie orală şi urmeaza periodic numeroase cursuri de specialitate, după cum urmează: Simpozionul Naţional cu participare internaţională “Viziunea interdisciplinară în medicina dentară”, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult