Dr. Iasmin Jarjour: tehnologia de ultimă generație în stomatologie

Dr. Iasmin Jarjour, dentist generalist în cadrul Clinicii "Prof. dr. Barbu" din București, explică beneficiile pe care le aduce tehnologia de ultimă generație în realizarea tratamentelor dentare.

La ora actuală, tehnologia contribuie din plin la succesul tratamentelor dentare. Fie că au nevoie de radiografii, amprente dentare, aparate ortodontice, implanturi sau de lucrări protetice, pacienții se bucură astăzi de proceduri dentare mult mai performante datorită tehnologiei.

„În stomatologie, tehnologia a avansat foarte mult. Și aceasta nu doar în cabinetele de medicină dentară, dar și în laboratoarele de tehnică dentară. În laboratoare, tehnica digitală se folosește de mai mult timp. Încet, încet, ea s-a implementat și în cabinetele dentare. Tehnologia este foarte accesibilă, iar cu siguranță, în 10, 15 ani, acesta va fi viitorul.

Ca exemplu de tehnologie modernă, scanerul intraoral este foarte ușor de adaptat, se poate folosi în marea majoritate a cazurilor și este mult mai ușor de suportat de către pacienți.

În momentul în care avem un pacient nou, trebuie să punem un diagnostic. Iar acesta presupune poze clinice, extraorale, intraorale și o scanare digitală care este foarte importantă în acest diagnostic. Scanarea digitală ne ajută să scanăm toți dinții și astfel putem vedea dacă există probleme de ocluzie (mușcătură), dacă sunt carii sau lucrări deteriorate. Cu o astfel de metodă, îi putem arăta pacientului în timp real ceea ce se întâmplă în cavitatea orală. În plus, se pot face radiografii sau tomografii și astfel, putem să stabilim un plan de tratament corect pentru fiecare pacient spune dr. Iasmin Jarjour, medic dentist generalist în cadrul Clinicii „Prof. dr. Barbu” din București.

Mai multte informații despre cum contribuie tehnologia la succesul tratamentelor dentare puteți afla din interviul video cu dr. Iasmin Jarjour!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Iasmin Jarjour - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Dr. Iasmin Jarjour este medic dentist generalist în cadrul clinicii "Prof. dr. Barbu", cât şi în chirurgie orală şi urmeaza periodic numeroase cursuri de specialitate, după cum urmează: Simpozionul Naţional cu participare internaţională “Viziunea interdisciplinară în medicina dentară”, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult