Dr. Iasmin Jarjour: pașii către un zâmbet perfect

Dr. Iasmin Jarjour, medic dentist generalist în cadrul Clinicii "Prof. dr. Barbu", explică pe larg pașii spre un zâmbet perfect.

Dr. Iasmin Jarjour este medic dentist generalist în cadrul Clinicii „Prof. dr. Barbu”. Iar una dintre misiunile sale principale, pe lângă tratarea diverselor probleme de sănătate dentară, este să ajute pacienții să obțină un zâmbet perfect.

La ora actuală, acest lucru este posibil, chiar dacă dantura este serios afectată. Este însă nevoie de timp și de un plan de tratament personalizat, în funcție de situația fiecărui pacient. În cadrul interviul video pe care l-am realizat cu medicul Iasmin Jarjour, am stat de vorbă despre pașii pe care trebuie să-i urmăm dacă ne dorim un zâmbet perfect.

„La început, avem o discuție cu pacientul ca să ne dăm seama ce își dorește, în cât timp își dorește și ce rezultat vrea să obțină la final. După ce îi înțelegem nevoile, analizăm situația și stabilim un diagnostic. Acesta presupune câteva poze clinice, investigații radiologice (radiografii, tomografii, teleradiografii) și scanări pentru modele de studiu. După diagnostic, îi spunem pacientului dacă putem ajunge la ceea ce își dorește. Sau îi putem propune varianta pe care noi o considerăm corectă din punct de vedere medical și estetic.

În marea majoritate a cazurilor, pacienții vin pentru fațete, dar surpriza neplăcută este că descoperim probleme mai ample. Mulți pacienți nu au nevoie doar de fațete, ci au nevoie de echilibrări ocluzale. Echilibrarea ocluzală are drept scop realizarea unei mușcături corecte din punct de vedere stomatologic. Și aceasta poate presupune intervenții interdisciplinare din ortodonție, chirurgie, implantologie, endodonție” spune dr. Iasmin Jarjour.

Așadar, în cele mai multe situații, până la intervențiile estetice pentru un zâmbet perfect, pacienții pot avea nevoie de tratamente precum cele de canal sau de aparate dentare. De asemenea, nu sunt excluse nici implanturile dentare. Mai multe informații despre ce presupune un plan corect de tratament până la aplicarea fațetelor sau a procedurilor de albire puteți afla din interviul video realizat cu dr. Iasmin Jarjour!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Iasmin Jarjour - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Dr. Iasmin Jarjour este medic dentist generalist în cadrul clinicii "Prof. dr. Barbu", cât şi în chirurgie orală şi urmeaza periodic numeroase cursuri de specialitate, după cum urmează: Simpozionul Naţional cu participare internaţională “Viziunea interdisciplinară în medicina dentară”, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic dentist chirurgie dento-alveolara
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult