De ce sunt periculoase produsele de patiserie? VIDEO by CSID

Multe persoane consumă produse de patiserie de plăcere, pe lângă mese copioase, iar excesul poate duce în timp la îngrăşare, dar şi la alte probleme de sănătate. Am stat de vorbă cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic care ne-e explicat de ce produsele de patiserie pot deveni periculoase pentru siluetă.

La ora actuală, patiseria este preferata multor români, dovadă fiind şi oferta impresionantă de produse din supermarket, de patiserii, chioşcuri şi locuri unde se pot consuma plăcinte, pateuri, cornuri, covrigi, foietaje umplute cu tot felul de creme.

Însă multe dintre produse nu conţin ingrediente de calitate, iar untul este deseori înlocuit de grăsimile vegetale. În plus, produsele de patiserie se consumă în cantitate mare, iar numărul caloriilor la suta de grame de produs nu este deloc de neglijat.

Multe persoane le consumă de plăcere, pe lângă mese copioase, iar excesul poate duce în timp la îngrăşare, dar şi la alte probleme de sănătate. Am stat de vorbă cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic care ne-e explicat de ce produsele de patiserie pot deveni periculoase pentru siluetă.