WowWee RoboMe – roboţelul cu personalitate pentru copiii vorbăreţi

Compania WowWee urmează să lanseze în cursul acestei veri un robot simpatic numit RoboMe, care este conectat la iPhone sau iPod şi vă permite să îi schimbaţi înfăţişarea, emoţiile sau chiar accentul printr-o simplă atingere a ecranului.
16.07.2013
WowWee RoboMe – roboţelul cu personalitate pentru copiii vorbăreţi

Compania WowWee a lansat în această vară un robot simpatic numit RoboMe. Acesta poate fi personalizat prin intermediul unei aplicaţii de iPhone şi vă permite să îi schimbaţi înfăţişarea, emoţiile sau chiar accentul printr-o simplă atingere a ecranului.

Noua jucărie este ideală pentru copii, dar şi pentru cei mai mari, care îşi doresc în permanenţă noi gadget-uri inovatoare.

Realizând popularitatea serviciilor de tip Skype, aplicaţia va permite de asemenea copiilor să vorbească între ei, iar în cazul părinţilor foarte ocupaţi, sau ce călătoresc frecvent, să sune acasă pentru a vorbi cu copii lor.
În acest caz diferenţa majoră faţă de Skype, este aceea că persoana care va telefona catre RoboMe folosind aplicaţia acestuia va fi capabilă de a controla şi funcţiile robotului.

RoboMe dispune de un software de recunoaştere a vocii şi un sensor cu infraroşu şi, astfel, poate învăţa comenzile vocale şi poate evita eventualele obstacole din casă.

Chipul roboţelului se poate schimba printr-o atingere a ecranului, putându-i-se adăuga mustaţă, sprâncene groase, barbă şi chiar accent franţuzesc.

Preţul: 100 de dolari.

 

 

RoboMe

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea