Teo Trandafir, operata din nou

Teo Trandafir a fost operata din nou de medicii austrieci pentru a i se indeparta tesuturile necrozate si abcesele. Operatia a avut loc vineri dupa - amiaza.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Teo Trandafir, operata din nou
Teo Trandafir, operata din nou

Teo Trandafir a fost operata din nou de medicii austrieci, vineri, pentru a i se indeparta tesuturile necrozate si abcesele, informeaza ziarul Gandul.info.

Pacienta se afla in stare stabila la terapie intensiva si este tratata cu antibiotice moderne, se arata in comunicatul remis marti dimineata de clinica vieneza. Medicii sunt insa rezervati in privinta evolutiei starii de sanatate a vedetei tv, se mai arata in comunicat.

„Pacienta se lupta in continuare cu pancreatita necrozanta severa si infectia de care sufera”, spun medicii austrieci. Teo Trandafir a suferit vineri o noua interventie necesara indepartarii unor resturi de tesut necrozat si a infectiei din abdomen. Ea fusese operata si in 24 februarie, iar ulterior s-a aflat in coma indusa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”