Secrete de frumusete pe care starurile le tin doar pentru ele

Eyeliner-ul alb - iti face ochii sa para mai mari si iti sterge oboseala cu buretele. Totusi, pentru a evita un machiaj de fantoma, foloseste-l pentru a-ti contura doar colturile ochilor (atat cele din interior, cat si cele din exterior), si linia de jos a genelor.
Secrete de frumusete pe care starurile le tin doar pentru ele
Secrete de frumusete pe care starurile le tin doar pentru ele

Sunt intotdeauna impecabile, chiar daca se lauda ca nu au facut nimic special ca sa arate asa. In realitate, au niste trucuri la care apeleaza si pe care le pastreaza cu sfintentie doar pentru ele. Esti curioasa despre ce e vorba?

1. Eyeliner-ul alb
Iti face ochii sa para mai mari si iti sterge oboseala cu buretele. Totusi, pentru a evita un machiaj de fantoma, foloseste-l pentru a-ti contura doar colturile ochilor (atat cele din interior, cat si cele din exterior), si linia de jos a genelor.

2. Extractul de menta
In loc sa-si faca injectii dureroase de botox, celebritatile folosesc aceasta formula miraculoasa pentru a-si revigora fata. Extractul de menta se foloseste intocmai ca o crema, iar rezultatele sunt imediate: dilateaza vasele de sange si reintinereste vizibil fata.

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Ce-si doresc barbatii, in afara de sex?
Ce-si doresc barbatii, in afara de sex?
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici
Recomandări: