Supermodelul Bella Hadid a publicat fotografii în timp ce plângea: Mi se întâmplă în fiecare zi

  • Publicat:

Fotomodelul Bella Hadid le-a dezvăluit fanilor despre problemele mentale cu care se confruntă în fiecare zi. Vedeta a publicat mai multe fotografii cu ea plângând la care a adăugat mesajul „rețelele sociale nu reflectă realitatea”.

Într-o postare pe Instagram, Bella Hadid, care are 47 de milioane de urmăritori pe platforma socială, a încercat să le aline suferința altora care se confruntă cu probleme mentale, spunându-le: „Nu sunteți singuri”.

Bella, în vârstă de 25 de ani, a vorbit și în trecut despre faptul că se luptă cu depresie severă și anxietate de când era adolescentă.

Vedeta a publicat fotografii sincere, cum rareori vedem pe rețelele sociale, cu ea în timp ce plânge.

„Rețelele sociale nu reflectă realitatea. Pentru oricine se luptă cu depresia, vă rog să vă amintiți asta. Uneori tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur”, a scris supermodelul.

„Am avut multe căderi psihice și burn-out pentru a înțelege asta: dacă muncești îndeajuns cu tine, petrecând timp singur pentru a-ți înțelege traumele, factorii declanșatori, bucuriile și rutina, vei putea înțelege întotdeauna și vei învăța mai mult despre durerea ta și cum să o gestionezi”, a adăugat Bella.

În ianuarie, Bella Hadid a spus că a luat o pauză de rețele sociale pentru a se concentra pentru a-și îmbunătăți sănătatea psihică.

Multe alte celebrități au luat pauze de social media. Printre ele se numără Lana del Rey și Ed Sheeran.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân