O mămică a comandat acest tort pentru aniversarea fiului ei. Ireal ce a primit, de fapt

  • Publicat:
  • Actualizat:

Isabell, din Africa de Sud, a spus că un patiser „profesionist” a taxat-o cu puțin sub 25 de lire sterline (45 USD) pentru a recrea un tort Spider-Man pentru ziua de naștere a fiului ei, Kano, în vârstă de trei ani.

De la ce a comandat însă, până la ce a și primit… cale lungă!

Ce tort a primit mămica

Desertul a venit acoperit cu fondant neregulat, decor amator de glazură și un Spider-Man care arăta mai degrabă ca unul „decupat dintr-un ziar”.

Mama micuțului sărbătorit chiar îi trimisese patiserului o poză ca inspirație pentru ceea ce și-ar fi dorit fiul ei.

„Spre șocul meu (acesta) este tortul pe care l-am comandat față de tortul primit”, a scris Isabell pe contul sau de Facebook.

„Crede-ți-mă, această doamnă este o profesionistă. Este a treia oară când comand de la ea, dar prima oară comand tort fondant”, a mai adăugat ea.

În ciuda tortului dezastruos, mama a spus că fiul ei a fost „atât de încântat” când și-a văzut tortul de ziua lui. Dar entuziasmul lui s-a transformat curând în dezamăgire când a observat că Omul Păianjen nici măcar nu era comestibil.

Ce a făcut mămica pentru a repara situația neplăcută

Enervată la culme, a decis să le solicite rambursarea integrală a sumei plătite pentru tortul eșuat.

„Omul Păianjen nu era comestibil – am observat doar după ce fiul meu a mușcat din el. Am cerut rambursarea integrală a desertului”, a mai spus Isabell.

„Este îngrozitor! Persoana care a făcut asta nu poate fi un profesionist!”, a adăugat un internaut, reacționând la postarea mamei păgubite.

Citește și: Ce a pățit un scoțian care s-a ținut de nas când a strănutat! Medicii nu au mai văzut niciodată așa ceva

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân