Mesajul dur al unui politician: „Dacă nici acum nu crezi în existența virusului, ești un idiot”

  • Publicat:

Premierul regiunii Manitoba din Canada, Brian Pallister, a transmis un mesaj extrem de dur persoanelor care încă nu cred în existența virusului și consideră că totul este o înșelătorie.

El consideră că sărbătorile nu ar trebui petrecute cu familia extinsă, deoarece există un risc major de transmitere a virusului în următoarea perioadă. Totodată, Pallister îi cataloghează pe cei care nu cred în existența virusului despre „idioți”, scrie winnipeg.ctvnews.ca

Potrivit Worldometers.info, până la acest moment au fost înregistrate la nivel mondial peste 1,5 milioane de decese din cauza COVID-19 și 65,5 milioane de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2.

Redăm o parte din discursul politicianului, care poate fi urmărit în video de mai sus:

„Am să fac ceea ce cred că este corect – și acum trebuie să salvăm vieți. Dacă nici acum nu crezi în existența virusului, ești un idiot. Trebuie să înțelegi că suntem împreună în această situație – nu ai voie să înțelegi greșit.

Stați departe unii de alții!

Eu sunt persoana care trebuie să vă spună să stați departe unii de alții în sărbătorirea Crăciunului, fie că sunteți sau nu credincioși, sărbătoarea pe care o petreceați de obicei cu familia și prietenii, construind amintiri!

Eu sunt acea persoană… Și pentru că vă va ține în siguranță, trebuie să spun acestea… eu sunt cel care fură Crăciunul, ca să vă țină în siguranță!

Pentru că acum trebuie să faceți ceea ce este corect! Pentru că anul viitor vom avea multe de sărbătorit – vom sărbători și anul acesta, dacă facem ceea ce este corect!

Nu trebuie să vă placă de mine, sper ca în anii viitori să vă câștig respectul pentru că am avut curajul să vă spun ce este corect!

Stați în siguranță! Protejați-vă unii pe alții! Iubiți-vă, aveți grijă unii de alții!

Sunt atâtea feluri de a face toate acestea, dar nu vă adunați de Crăciun!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult