Mango si The ONE va invita la cea mai incitanta petrecere a sezonului

The One te invita la magazinul Mango din Baneasa Shopping City, Bucuresti, joi, pe 5 noiembrie, ora 18.00 - 22.00 la cea mai incitanta petrecere a sezonului: Mango Shopaholic Night.
Mango si The ONE va invita la cea mai incitanta petrecere a sezonului
Mango si The ONE va invita la cea mai incitanta petrecere a sezonului

The One te invita la magazinul Mango din Baneasa Shopping City, Bucuresti, joi, pe 5 noiembrie, ora 18.00 – 22.00 la cea mai incitanta petrecere a sezonului: Mango Shopaholic Night.

Aici vei putea beneficia de 20% reducere la intreaga colectie. Mai mult, vei primi cadou o geanta pentru cumparaturi „Animal Print” de la Mango la oricare produs achizitionat. In cadrul aceluiasi eveniment te vei putea bucura de sesiuni de beauty asigurate de Professional Peggy Sage, Carre Noir, Thal’Ion Cosmetic, dar si sesiuni de stil. Coffee Time-ul iti va fi oferit de Illy Coffee.

Lasa-ne sa te invitam impreuna cu un prieten!

Inregistrarea se face prin expedierea unui mail la news@onemagazine.ro cu subiectul „MANGO” mentionand Numele, Prenumele, Adresa si Nr. de telefon mobil. Veti primi o invitatie, pe care trebuie sa o aveti la dumneavoastra in momentul prezentarii la eveniment.

Reducerea nu este valabila pentru nicio alta oferta, reducere sau promotie, ori pentru articolele de imbracaminte etichetate cu steluta (*), cerc (O) sau din colectia THINK UP. Gentile de cumparaturi promotionale pot fi achizitionate in limita stocului disponibil.
 

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața