Lăptişor de matcă şi miere, duo imbatabil contra virozelor

Lăptişorul de matcă conţine şi minerale, enzime, homoni, 18 aminoacizi, componente antibacteriale şi antibiotice, vitaminele A, C, D şi E.
Lăptişor de matcă şi miere, duo imbatabil contra virozelor

Lăptişorul de matcă este o substanţă groasă, lăptoasă, secretată de glandele faringeale ale unui grup special de albine lucrătoare, între a 6-a şi a 12-a zi de viaţă.

Când mierea şi polenul se combină şi sunt prelucrate de albinele-doică, lăptişorul de matcă se produce în mod natural. Această substanţă conţine toate vitaminele din complexul B, plus o mare cantitate de acid pantotenic (vitamina B5) şi vitamina B6 (piridoxina) şi este singura sursă naturală de acetilcolină pură.

Lăptişorul de matcă conţine şi minerale, enzime, hormoni, 18 aminoacizi, componente antibacteriene şi antibiotice, vitaminele A, C, D şi E.

Acesta este extrem de eficient în prevenirea şi tratarea simptomelor astmului bronşic, afecţiunilor hepatice, pancreatite, insomnii, ulcer gastric, boli de rinichi, dar mai ales în întărirea sistemului imunitar.

Lăptişorul de matcă în combinaţie cu miere este un excelent protector al imunităţii, iar acest duo este ideal pentru ca efectele benefice să fie păstrate un timp îndelungat. De fapt, această combinaţie este recomandată, deoarece lăptişorul de matcă se degradează repede. Acesta se păstrează la frigider şi, când îl cumpăraţi, trebuie să fie bine sigilat.

Recomandări:
Lecții gratuite de educație acvatică la Mamaia
Lecții gratuite de educație acvatică la Mamaia
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion