În ce stare se află Alain Delon. Un medic a fost chemat să evalueze starea de sănătate a actorului

  • Publicat:
În ce stare se află Alain Delon. Un medic a fost chemat să evalueze starea de sănătate a actorului

Un medic a fost chemat pentru a evalua starea de sănătate a lui Alain Delon, după ce avocaţii actorului în vârstă de 88 de ani şi ai fiului său Anthony au cerut ca acesta să fie plasat sub protecţie judiciară, a anunţat joi justiţia franceză.

„Un medic calificat a fost chemat de parchetul din Montargis pentru a evalua situaţia lui Alain Delon”, a precizat într-un comunicat parchetul din acest oraş din centrul Franţei, situat în apropierea comunei în care locuieşte actorul, celebru pentru rolurile sale din „La Piscine” şi „Le Guépard”.

„Procurorul general confirmă că, la 10 ianuarie 2024, a primit două e-mailuri distincte din partea avocaţilor lui Anthony şi Alain Delon, care indicau necesitatea urgentă de a-l plasa pe acesta din urmă sub protecţie judiciară din motive de sănătate”, se arată în comunicat, adăugând că această procedură nu va face obiectul „niciunei comunicări ulterioare”.

Fiii actorului cred că acesta este manipulat

Fiii lui Alain Delon, Anthony, 59 de ani, şi Alain-Fabien, 29 de ani, cred că actorul este manipulat de sora lor, Anouchka, în vârstă de 33 de ani, care le-ar fi ţinut secretă starea de sănătate a tatălui lor.

Anthony o acuză pe Anouchka că vrea să-l mute din Franţa în Elveţia pentru a evita să plătească un impozit prea mare pe moştenire.

Anouchka, la rândul său, îşi învinovăţeşte fraţii că au pus în pericol viaţa actorului şi susţine că a intenţionat să îşi ducă tatăl în Elveţia pentru ca el să continue să fie tratat acolo.

Starea de sănătate a lui Alain Delon a fost evaluată de experţi. Discernământul actorului nu este în niciun caz afectat

Potrivit avocaţilor, această evaluare a fost efectuată la domiciliul actorului în vârstă de 88 de ani din Douchy (centrul Franţei), fapt neconfirmat de parchetul din Montargis.

„În timpul acestei vizite, Alain Delon a răspuns întrebărilor medicului expert, confirmând astfel că discernământul său nu a fost în niciun fel afectat, contrar acuzaţiilor calomnioase care i-au fost aduse în mass-media”, a spus Christophe Ayela, purtătorul de cuvânt al actorului.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân