Un cancer agresiv l-a răpus pe actorul mexican Adan Canto, la doar 42 de ani

De câteva luni bune, Adan Canto se lupta cu o boală nemiloasă.
  • Publicat:

Adan Canto, celebrul actor mexican, cunoscut pentru rolurile sale memorabile din „X-Men: Days of Future Past”, „Agent Game”, precum şi din serialul TV „Narcos”, a decedat la vârsta de 42 de ani. Fusese diagnosticat cu cancer. 

Actorul mexican Adan Canto a decedat la 42 de ani

Doliu în lumea cinematografică! Actorul mexican Adan Canto a murit din cauza unui cancer apendicular. Cea care a anunțat moartea lui a fost publicista Jennifer Allen. Aceasta a precizat că starul a dorit să păstreze privat diagnosticul crunt. Era căsătorit și avea doi copii.

„Adan avea o profunzime de spirit pe care puțini o cunoșteau cu adevărat. Cei care l-au întrezărit au fost schimbați pentru totdeauna. Va fi foarte regretat de atât de mulți”, a dezvăluit Allen, conform time.com.

Și-a ținut ascunsă boala

Adan Canto s-a născut în Ciudad Acuña, Coahuila, Mexic, şi crescut în Texas. La vârsta de 16 ani și-a început cariera muzicală, atunci când a plecat în Mexico City pentru a lucra ca şi cântăreţ şi compozitor. Ulterior, el a început să se ocupe și de actorie. Primul debut în televiziune a fost în 2009 în serialul mexican „Estado de Gracia”.

Citește și: Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Care este prognosticul artistului

Din cauza bolii, Adan Canto nu a mai putut participa la filmările celui de-al treilea sezon „The Cleaning Lady” de pe Fox. Kiefer Sutherland, care a jucat alături de Canto în „Designated Survivor”, a transmis un mesaj emoționant pe pagina lui de Instagram.

„Se pare că în ultima vreme am fost nevoit să fac prea multe postări ca aceasta, dar am inima frântă de pierderea lui Adan Canto. A fost un spirit atât de minunat. Ca actor, dorinţa lui de a face bine, de a fi grozav şi apoi de a face mai bine, a fost cu adevărat impresionantă şi ne va lipsi foarte mult. De asemenea, am inima frântă pentru soţia sa, Steph, şi pentru cei doi copii mici ai săi. Adan, să te odihneşti în pace”, a scris Sutherland pe rețelele de socializare.

Sursa foto: instagram Adan Canto

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân