Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Care este prognosticul artistului

  • Publicat:
Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Care este prognosticul artistului

Michael Bolton a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o formă de cancer cerebral la sfârșitul anului trecut.

Cântărețul pop în vârstă de 70 de ani, laureat al premiului Grammy și care a vândut mai mult de 75 de milioane de discuri în întreaga lume, a explicat că a suferit imediat o intervenție chirurgicală și că acum se recuperează. Artistul va lua o pauză de la concertele live.

Michael Bolton a scris pe rețelele de socializare: „Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că am un cancer cerebral, care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată. Mulțumită echipei mele medicale incredibile, intervenția chirurgicală a fost un succes. Acum mă recuperez acasă și sunt înconjurat de dragostea și sprijinul extraordinar al familiei mele.” 

„În următoarele două luni, îmi voi dedica timpul și energia recuperării, ceea ce înseamnă că va trebui să iau o pauză de la turnee. Este întotdeauna cel mai dificil lucru pentru mine să dezamăgesc vreodată fanii sau să amân un concert, dar să nu aveți nicio îndoială că lucrez din greu pentru a accelera recuperarea mea și a reveni la spectacole în curând.”

„Sunt mi mult decât recunoscător pentru toată iubirea și sprijinul pe care mi le-ați arătat cu generozitate de-a lungul anilor. Știți că țin mesajele voastre pozitive în inima mea și vă voi oferi mai multe actualizări cât de curând pot”, și-a încheiat artistul mesajul.

Foto: Profimedia Images

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nicoleta Agheana
Nicoleta Agheană este un jurnalist reputat, cu experienţă în lifestyle şi sănătate, realizând de-a lungul timpului articole şi proiecte atât pentru publicaţii internaţionale, cât şi pentru brandul “Ce se întămplă, doctore?”. Domeniile de interes pe care le acoperă Nicoleta Agheană ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân