Delia Lazăr a murit la 42 de ani. Creatoarea de modă s-a stins din viață fulgerător! Care este cauza decesului

Creatoarea de modă Delia Lazăr a murit la 42 de ani.
  • Publicat:
Delia Lazăr a murit la 42 de ani. Creatoarea de modă s-a stins din viață fulgerător! Care este cauza decesului
Delia Lazăr a murit la 42 de ani

Cunoscuta creatoare de modă Delia Lazăr s-a stins din viață la 42 de ani, din cauza unor complicații care au apărut după o operație. Anunțul tragic a fost făcut de către copiii ei pe rețelele de socializare. 

Delia Lazăr a murit la 42 de ani

Delia Lazăr a fost unul cei mai cunoscuți designeri din România, cu numeroase premii câștigate la concursurile din România, dar și din străinătate. Din păcate, starea ei de sănătatea nu era tocmai bună în ultimii ani. În 2022 suferise o operație pe creier, însă perioada de recuperare a fost una dificilă pentru ea. Anunțul morții sale a fost făcut de copiii săi pe social media.

„În urma unei operații complexe pe creier în anul 2022 mama noastră a început o nouă viață, însă după o perioadă de recuperare de un an și jumătate un moment de neatenție și o stare fizică slăbită au dus la o tragedie. Pe această cale ținem să vă anunțăm că draga noastră mamă ne-a părăsit pe data de 7.01.2024. TE VOM PĂSTRA ÎN INIMILE NOASTRE PENTRU TOTDEAUNA. TE IUBIM MAMA!”, este mesajul care a apărut pe pagina de socializare a regretatei creatoare de modă.

Suferise o operație pe creier

În decembrie 2023, chiar înainte de Revelion, Delia Lazăr transmitea un mesaj optimist pentru fanii săi.

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări, dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate în tot ce va urma… M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea.

Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea! Țin să le mulțumesc tururor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua. Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul scris de regretata creatoare de modă pe Facebook.

Când va fi înmormântată

Lorena Crintea, prietenă bună cu Delia Lazăr, a anunțat când va avea loc înmormântarea.

„Cu regret profund, vă aduc vestea tristă că o prețioasă prietenă și talentat designer vestimentar, Delia Lazăr, a părăsit această lume. Împreună, am avut privilegiul de a admira creațiile ei uimitoare, care au reflectat pasiunea și talentul ei incontestabil. Drum lin către stele, dragă prietenă, în călătoria ta spre lumi nevăzute. Mâine, 09.01, trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Bisericii ,,Sfântul Nicolae” din Cartierul Slobozia, iar înmormântarea va avea loc miercuri, ora 12.00, la Cimitirul ,,Învierea lui Lazăr”, din Cartierul Muscel”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Sursa foto: Facebook Delia Lazăr

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân