Marina Voica a ajuns să cântărească doar 39 de kilograme. Solista i-a șocat pe toți cu apariția sa: „Ce atât mă tot îngroapă unii”

Marina Voica are 87 de ani, dar este într-o formă de zile mari.
  • Publicat:

Marina Voica, solista care fermecat inimile a milioane de români de-a lungul anilor, a rămas o prezență iconică în lumea artistică. Deși are vârsta de 87 de ani, solista păstrează o condiție fizică exemplară pentru mulți dintre noi. 

Marina Voica a ajuns piele și os, la 87 de ani

Marina Voica, una dintre cele mai distinse și iubite artiste din România, a împlinit veritabila vârstă de 87 de ani. Cu toate acestea, cântăreața a ajuns să cântărească doar 39 de kilograme, iar mulți au criticat-o pentru felul în care arată acum. Marina Voica a decis să le dea peste nas răutăcioșilor, exprimându-și satisfacția față de starea sa de sănătate.

Ea a precizat că întotdeauna a fost o fire sportivă, iar condiția sa fizică se datorează activităților sportive constante și a unei diete echilibrate.

Citește și: Pericolul imens din apa îmbuteliată: poate conține până de la 100 de ori mai multe nanoplastice decât se estimase anterior

A explicat că se simte foarte bine

„Ce s-a tot mirat lumea că, la 87 de ani, ai mei, mai cânt live? N-am 100 de ani, iertați-mă, mai pot! Eu cânt cu mare ușurință, așa am cântat toată viața. Lumea a fost surprinsă, cu toții m-au sărbătorit pe scenă, sunt o legendă vie, sunt bine, stați liniștiți! Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază. Măsor 1, 59 m, am avut 1, 62 m, dar, am mai scăzut, odată cu trecerea timpului, și găsesc greu haine, mărimea S, cât port eu.

Și am 39 de kilograme, nu 37, Doamne ferește! Am o greutate normală, ce atât mă tot îngroapă unii și tot zic că de-abia am putut ține în mâini Trofeul Mamaia! Cei care tot zic că sunt doar piele și os știu, oare, că eu conduc și acum o mașină sport, care e foarte greu de condus? Sunt o fire sportivă, am făcut sport toată viața, am făcut gimnastică în tinerețe. În plus, muncesc în Breaza, unde stau. Am o curte mare, ridic, car cu roaba!”, a mărturisit Marina Voica pentru Playtech.ro.

Citește și: Ce mâncăm în 2024? „Este bogată în apă, are volum mare și densitate calorică mică”

Care este secretul ei

În urmă cu ceva timp, Marina Voica dezvăluia secretul stării sale de sănătate și formei fizice remarcabile. De ani de zile, solista și antrenează picioarele prin efectuarea de genuflexiuni zilnic. De remarcat acest lucru, ținând cont că sunt multe persoane tinere care nu fac sport.

„Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravene, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară.

De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi. Am făcut gimnastică, fac exerciții fizice, mănânc puțin. Dar, ca să vă spun sincer, totul e doar o chestie ce ține de genetică. Eu semăn cu mama, care era slabă, o superbitate de femeie. Și tata era slăbuț. Pe ei îi moștenesc”, a mai completat artista pentru Impact.

Sursa foto: Facebook Marina Voica

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân