Ana Baniciu este însărcinată. ”Am reușit să ținem acest secret mai bine de 4 luni” – Primele imagini cu burtica

  • Publicat:

Cântăreața Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil. ”Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile”, a anunțat artista.

Ana Baniciu, fiica artistului Mircea Baniciu formează un cuplu din toamna anului 2020 cu Edy Kovacs. Cântăreața a primit inelul de logodnă un an mai târziu, în 2021, în timp ce se afla în vacanță pe insula Capri, iar doi ani mai târziu s-a căsătorit.

Pe 8 septembrie 2023, Ana Baniciu și jumătatea ei Edy Kovacs s-au cununat civil. Evenimentul a avut loc la Oficiul Stării Civile Sector 1. Ana Baniciu și Edy Kovacs au făcut și nuntă, două săptămâni mai târziu. Cununia religioasă a avut loc în aer liber, într-un cadru extraordinar, de vis. Mirii au arătat superb, invitații au fost unul și unul, iar atmosfera a fost întreținută, printre alții, de Raluka, buna prietenă a miresei, și Mircea Baniciu, socrul mic.

Acum, la început de an, Ana Baniciu a anunțat, pe contul său de Instagram, că este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima dată. Artista se află în a patra lună de sarcină. Ea a reușit să țină ascunsă sarcina, dar acum a făcut marele anunț și a postat câteva poze cu burtica.

”Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dă cea mai importantă veste de până acum! Familia noastra se împlinește🥹  Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca, asa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mama!🙏🏻♥️”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân