Este potrivita dieta South Beach pentru tine?

Daca vrei sa slabesti rapid si agreezi rigurozitatea acestui regim, plus limitarea carbohidratilor, poti sa speri ca va da rezultate in cazul tau.
Este potrivita dieta South Beach pentru tine?
Este potrivita dieta South Beach pentru tine?

Dieta South Beach este un regim alimentar bogat in proteine, ce restrictioneaza la inceput carbohidratii, dupa care ii reduce treptat, in cantitati limitate.

Desi multe dintre noi suntem tentate sa apelam la el cand vrem sa scapam de kilogramele in plus, expertii avertizeaza ca nu se potriveste oricui. Astfel, daca vrei sa slabesti rapid si agreezi rigurozitatea acestui regim, plus limitarea carbohidratilor, poti sa speri ca va da rezultate in cazul tau. Avantajul este ca nu esti nevoita sa-ti contabilizezi mancarea, sa numeri caloriile si sa cantaresti portiile.

In schimb, daca nu poti sa rezisti fara cartofi, paine alba, cereale, peste, e bine sa eviti aceasta dieta.iar daca ai probleme de sanatate, consulta medicul inainte sa incepi aceasta dieta.
 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Poarta-ti parul in coc!
Poarta-ti parul in coc!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere