Dormiti, daca vreti sa slabiti!

Somnul nu ingrasa, ci slabeste, spun oamenii de stnta care atrag atentia ca nu doar dieta ne ajuta sa avem silueta perfecta, ci si... odihna!
Dormiti, daca vreti sa slabiti!
Dormiti, daca vreti sa slabiti!

Somnul nu ingrasa, ci slabeste, spun oamenii de stnta care atrag atentia ca nu doar dieta ne ajuta sa avem silueta perfecta, ci si… odihna!

In urma unui studiu realizat de cercetatori de peste ocean, s-a ajuns la concluzia ca nu doar o nutritie echilibrata duce la pierderea kilogramelor in plus, ci si un program corect al somnului. Mai mult decat atat, rezultatele obtinute indica faptul ca si un nivel scazut al stresului ajuta la eliminarea surplusului ponderal.

Studiul americanilor a durat sase luni si in cadrul lui au fost monitorizate 472 de persoane care sufereau de obezitate, participantii fiind recrutati de clinica Kaiser Permanente Center for Health Research din SUA.
 

 
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație
Recomandări: