Cum arată tânăra cu cele mai mari buze din lume. A devenit obsedată de operațiile estetice FOTO

Tânăra cu cele mai mari buze din lume a stârnit controverse pe Instagram. Cum arată femeia de 26 de ani, după multiple intervenții estetice?
  • Publicat:

Intervențiile de ordin estetic sunt astăzi la îndemâna oricui, iar orice persoană poate beneficia de operații estetice. Cu toate acestea, nu toate aceste intervenții au rezultate pozitive. Andrea Ivanova este o tânără care a devenit cunoscută pentru cele mai mari buze din lume, după ce a apelat la ajutorul medicului estetician de nenumărate ori.

Tânăra cu cele mai mari buze din lume

Andrea Ivanova, cunoscută și sub numele de „femeia cu cele mai mari buze din lume”, nu a ezitat să recurgă la multiple intervenții pentru a-și modifica aspectul. Într-o singură zi, aceasta s-a supus la șase proceduri estetice, dorind să elimine complet orice semn de îmbătrânire și să obțină un aspect atipic. Din dorința de perfecțiune, ea și-a modificat proporțiile naturale ale chipului său.

Acum, Andrea nu mai poate fi recunoscută de către apropiații ei. Familia și prietenii săi sunt îngrijorați de preocuparea obsesivă a tinerei pentru operațiile estetice. În schimb, Andrea, se simte bine în pielea sa și este mândră de aspectul său actual. Ei i-a fost injectată o anumită substanță de o parte și de cealaltă a nasului, pentru a stopa apariția ridurilor. Chiar dacă medicii i-au spus la ce riscuri se supune, Andrea nu a ținut cont de nimic.

Prețul perfecțiunii: Peste 20.000 de lire sterline

Operațiile estetice nu sunt doar un capriciu, ci și o investiție financiară semnificativă. Andrea Ivanova a cheltuit peste 20.000 de lire sterline pentru cele șase intervenții din ziua respectivă. Cu toate acestea, tânăra nu pare să fie satisfăcută complet și se gândește și la alte operații în viitor.

Efectele secundare

Tânăra de 26 de ani nu s-a oprit doar la injectarea buzelor, ci și la conturarea pomeților. Din această cauză, Andrea simte pe pielea ei efectele intervenților estetice. Acum, ei îi este greu să zâmbească și are nevoie constant de apă pentru hidratare. Mai mult, femeia din Bulgaria nu se poate atinge puternic pe față și nu îi sunt permise nici mișcările bruște în zonele injectate.

Sursă foto – Instagram Andrea Ivanova

Sursă – https://allthatsinteresting.com/andrea-ivanova

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: