Româncă stabilită în America, oripilată de modul de alimentație al americanilor: „Am păstrat o pâine timp de o lună și nu s-a stricat, era moale și proaspătă”

Andreea Garmany s-a stabilit de câteva luni în America, după ce s-a căsătorit cu un cetățean american. Românca a avut un șoc atunci când a luat contact cu alimentele consumate în mod curent în SUA, alimente despre care a constatat că sunt pline de zahăr și chimicale periculoase.
  • Publicat:
Româncă stabilită în America, oripilată de modul de alimentație al americanilor: „Am păstrat o pâine timp de o lună și nu s-a stricat, era moale și proaspătă”
Româncă stabilită în America, oripilată de modul de alimentație al americanilor: „Am păstrat o pâine timp de o lună și nu s-a stricat, era moale și proaspătă”

Andreea Garmany s-a stabilit de câteva luni în America, după ce s-a căsătorit cu un cetățean american. Românca a avut un șoc atunci când a luat contact cu alimentele consumate în mod curent în SUA, alimente despre care a constatat că sunt pline de zahăr și chimicale periculoase.

În lumina descoperirilor făcute, tânăra spune că românii sunt norocoși pentru că „încă mai găsesc etichete curate”. Vezi AICI experiența tinerei în țara tuturor posibilităților.

„Hello! După cum știți, sunt căsătorită în America de aproximativ 8 luni cu un american autentic și aș vrea să împărtășesc câteva lucruri pentru care susțin că România încă este foarte bine, din punct de vedere alimentar și din alte puncte de vedere. Sper să pot să trec puțin prin toate.

În primul rând, alimentația. În România, încă mai găsești etichete curate, cu ingrediente care nu-ți dăunează corpului. Vorbim despre produsele americane: să vă dau un exemplu, pâinea. Aici, pâinea are 20-30 de ingrediente”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: