Cea mai simplă metodă de a slăbi rapid: bea zilnic cel puţin 1 litru de apă

Uită de orele petrecute la sală şi de pilulele-minune care promit că te scapă de multe kilograme în doar două zile… acum ai la îndemână cea mai simplă şi ieftină metodă prin care poţi scăpa de nesuferitele kilograme: bea apă.
22.05.2017
Cea mai simplă metodă de a slăbi rapid: bea zilnic cel puţin 1 litru de apă

Uită de orele petrecute la sală şi de pilulele-minune care promit că te scapă de multe kilograme în doar două zile… acum ai la îndemână cea mai simplă şi ieftină metodă prin care poţi scăpa de nesuferitele kilograme: bea apă!

Da, ai auzit bine! Bea apă cât cuprinde. Minimum un litru, recomandă specialiştii.

În urma unui studiu efectuat de cercetătorii americani, s-a descoperit că adulţii care beau cel puţin 4 pahare de apă pe zi se simt mai sătui, nu resimt nevoie de a consuma alimente nesănătoase şi au mai multă energie.

Surprinzător este faptul că studiul a scos la iveală că persoanele obeze şi supraponderale beau foarte multe lichide…însă nu ceea ce ar trebui şi este sănătos, adică apa cea de toate zilele, ci băuturile răcoritoare carbogazoase, pline de zahăr şi aditivi care pot contribui la depunerea kilogramelor.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea