Cântăreaţa Adele, de nerecunoscut în cea mai recentă postare pe Instagram. Cât de mult a slăbit!

Află secretul siluetei zvelte a artistei britanice Adele, care a şocat fanii într-o nouă postare pe Instagram.
  • Publicat:
  • Actualizat:

O nouă poză a artistei Adele a inflamat spiritele pe Instagram.

Vedeta este pur şi simplu de nerecunoscut în imagine, având o siluetă mult mai subţirică decât la debutul ei în cariera muzicală.

Adele tocmai a împlinit 32 de ani şi le-a mulţumit fanilor pentru urările lor, dar şi-a exprimat şi aprecierea pentru medici şi pentru cei care luptă în linia întâi cu noul coronavirus care a secerat peste 260.000 de vieţi la nivel mondial.

Vedeta a debutat în muzică în anul 2008, dar multe persoane au criticat-o pentru greutatea ei corporală, inclusiv designerul Karl Lagerfeld. Adele a încercat să slăbească, dar se pare că nu suficient pentru a fi pe placul tuturor.

„Niciodată nu mi-am dorit să arăt ca modelele de pe copertele revistelor. Eu reprezint majoritatea femeilor şi sunt foarte mândră de asta”, declara Adele într-un interviu pentru revista People pe vremea când avea 23 de ani.

De atunci, Adele a cunoscut culmile succesului în carieră, dar a devenit şi mamă, s-a măritat, între timp a şi divorţat.

În postarea recentă pe Instagram, Adele apare într-o rochie neagră care îi dezvăluie picioarele subţiri şi talia vizibil subţiată. Fanii nu au ezitat să îi adreseze complimente, dar au existat şi mici „înţepături” la adresa artistei. Criticii ei spun că a slăbit prea mult şi este de nerecunoscut.

Însă Adele este aceeaşi, talentul ei a fost, este şi va rămâne, iar schimbările fizice prin care trece nu ar trebui comentate de cei care nu o cunosc personal.

„Sunt probleme mult mai mari care se petrec în lume decât cum mă simt în pielea mea şi lucruri de genul acesta”, a declarat Adele într-un interviu din 2015.

Dacă vreţi totuşi să aflaţi cum a reuşit artista să scape de aproape 50 de kilograme, ei bine, este vorba despre o dietă mai puţin cunoscută, numită Dieta Stirfood, despre care am scris în detaliu în acest articol.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân