Motivul uluitor pentru care Adele a refuzat un contract de 20 de milioane de dolari

Cântăreaţa britanică Adele a refuzat un contract de aproape 20 milioane de dolari oferit de brandul L'Oreal, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Motivul uluitor pentru care Adele a refuzat un contract de 20 de milioane de dolari

Cântăreaţa britanică Adele a refuzat un contract de aproape 20 milioane de dolari oferit de brandul L’Oreal, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Artista britanică, în vârstă de 25 de ani, ar fi trebuit să o înlocuiască pe cântăreaţa Cheryl Cole în calitate de imagine oficială a brandului L’Oreal. După o serie de negocieri cu compania franceză, purtate pentru a semna un contract deosebit de profitabil, care ar fi făcut din artista britanică noua vedetă L’Oreal, alături de alte staruri de prim calibru, precum Penelope Cruz, Eva Longoria şi Jennifer Lopez, Adele a hotărât să refuze în cele din urmă acea ofertă şi nu a oferit nicio explicaţie pentru decizia luată.

„L’Oreal s-a aflat în negocieri avansate pentru a semna un contract cu Adele şi totul părea că merge în această direcţie – însă ea s-a răzgândit”, a declarat o sursă pentru revista People. „Directorii de la L’Oreal sunt complet uluiţi de faptul că ea a refuzat o sumă atât de mare”.

Dacă ar fi acceptat această ofertă, Adele ar fi înlocuit-o pe cântăreaţa Cheryl Cole, care a semnat un contract foarte avantajos cu L’Oreal în anul 2009.
Vestea vine după o serie de speculaţii în presa britanică, potrivit cărora L’Oreal ar fi intenţionat să renunţe din proprie iniţiativă la colaborarea cu Cheryl Cole, al cărei contract era de 500.000 de lire sterline pe an.
Numirea ei în calitate de imagine a companiei L’Oreal a condus la o creştere generală a vânzărilor brandului, însă Cheryl Cole a fost „mutată” treptat către divizia de produse de îngrijire a pielii şi a părului, datorită deciziei sale de a-şi schimba foarte des culoarea părului.

Potrivit presei britanice, directorii de la L’Oreal s-au declarat totodată neplăcut impresionaţi de uriaşul tatuaj în formă de trandafir pe care Cheryl Cole şi l-a făcut la începutul acestui an pe fese şi pe partea de jos a spatelui.

Adele îşi exprimase anterior dispreţul faţă de vedetele care „îşi vând sufletul” acceptând să îşi pună numele pe o serie de produse cosmetice de dragul şansei de a câştiga sume mari de bani fără să depună un efort prea mare.

„Nu vreau ca numele meu să fie pus alături de acela al unui brand”, a spus artista britanică. „Nu vreau să fiu murdărită sau bântuită. Cred că e ceva ruşinos să te vinzi astfel”, a spus Adele.

Sursa foto: metro.co.uk

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc