Au descoperit la bătrânețe că au fost schimbați la naștere. Povestea bărbaților care au dus alte vieți aproape șapte decenii

Descoperirea șocantă, făcută cu un kit de testare ADN la domiciliu.
  • Publicat:

Doi bărbați, pe nume Richard Beauvais și Eddy Ambrose, au aflat după 68 de ani că au crescut în familiile greșite. Se întâmpla în anul 1955, când ambii au venit pe lume la aceeași maternitate. După ce au aflat adevărul, ambii doresc despăgubiri! 

Greșeală la maternitate

Doi bărbați de origine canadiană au descoperit, după aproape șapte decenii, că au dus alte vieți. Richard Beauvais și Eddy Ambrose s-au născut în aceeași zi, dar au fost schimbați din greșeală la naștere, di. Ei au aflat în urmă cu patru ani, când, după o serie de teste ADN, că au crescut în familii diferite.

În 2020, Richard Beauvais din Canada și soția sa au studiat cu atenție rezultatele online ale unui kit ADN genealogic. “Au dat-o în bară”, a precizat bărbatul. Ulterior, el a aflat că el s-a născut în aceeași zi, în 1955, cu Eddy Ambrose, la spitalul din orășelul Arborg, Manitoba, dar fiecare a fost luat acasă de părinții biologici ai celuilalt.

Citește și: Caz unic în România. Boala rarisimă cu care au fost diagnosticați frații Mario și Medeea. Au fost doar 11 cazuri în istoria omenirii

Recent, cei doi au primit scuze oficiale de la premierul din Manitoba, Wab Kinew, pentru confuzia care le-a schimbat total destinele.

Mă ridic astăzi pentru a prezenta scuze care au fost așteptate de mult timp, pentru acțiuni care au afectat doi copii, două seturi de părinți și două familii din mai multe generații!, a declarat Kinew în Adunarea Legislativă din Manitoba.

Cum au aflat că au fost schimbați la naștere

Richard Beauvais a aflat de Crăciun, în urma unui test ADN, că are strămoși ucraineni, evrei Ashkenazi și polonezi. I s-a părut suspect, căci el credea că este indigen. În schimb, Eddy Ambrose că nu este fiul natural al celor care l-au crescut, o familie de ucraineni.

Eddy, cel care locuia la 2.400 km distanță de Richard Beauvais, a descoperit greșeala când sora sa a făcut și ea un test ADN, care a scos la iveală faptul că nu erau frați, scrie BBC. 

Richard Beauvais a crescut în sânul unui popor indigen din Canada, cu origini mixte indigene și europene. A rămas orfan de tată când avea trei ani. Ulterior, a fost luat cu forța din familie și dus la un centru de plasament, denumit „Sixties Scoop”.

Testele medicale suplimentare au arătat că Richard Beauvais nu este copilul natural al defuncților Camille și Laurette Beauvais.

„Nu putem face nimic în legătură cu cei 68 de ani pe care i-am pierdut, dar cred că ar trebui să ne ofere viitorul care ni se cuvine. Am trăit sub pretexte false timp de prea mulți ani”, a declarat domnul Beauvais.

Cer despăgubiri autorităților

Surse foto: Facebook BC Métis Federation& capturi video Facebook Karen Pauls CBC

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân