Amaila a murit când scotea rufele din mașina de spălat. Greșeala care i-a fost fatală

Amaila Maria da Cruz Werlick da Silva, din Brazilia, a fost electrocutată în timp ce scotea mașina de spălat din priză.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Amaila a murit când scotea rufele din mașina de spălat. Greșeala care i-a fost fatală
sursa foto: facebook

Șocant! O femeie din Brazilia, mamă a unei fetițe, și-a găsit sfârșitul la 37 de ani, după ce a fost electrocutată în timp ce scotea mașina de spălat din priză. Femeia era desculță în apa din baie în momentul în care s-a întâmplat incidentul. 

A decedat în timp ce scotea rufele din mașina de spălat

Amaila Maria da Cruz Werlick da Silva a murit fulgerător la doar 37 de ani, în timp ce scotea rufele din mașina de spălat. Femeia locuia în casa ei din Povoado Tibiri, o zonă rurală din Sao Bras, în Alagoas, Brazilia, când a fost electrocutată. Ancheta a scos la iveală faptul că femeia stătea desculță în apa care se scursese în baie.

Citește și: Mărturia bărbatului care a înviat după 45 de minute: „Acum nu-mi mai e frică de moarte”

Amalia a căzut secerată la pământ

Fiica sa a declarat că Amaila voia să scoată hainele spălate din mașină, când a fost lovită puternică de curentul de la aparatul electrocasnic. Acesta era conectat la o priză de 110 V, însă Amaila a atins un fir sub tensiune, notează presa internațională.

Paramedicii s-au luptat timp de 50 de minute pentru a o salva, însă fără succes. Din păcate, femeia s-a stins din viață în urma șocului puternic provocat de priza în care se afla mașina de spălat. Medicii legiști urmează să stabilească cauza oficială a morții, iar apropiații săi sunt șocați de moartea femeii!

Citește și: Medicii români trag un semnal de alarmă! Afecțiunea aparent inofensivă care poate provoca moarte subită în somn

Sursa: Mirror
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân