Actriță însărcinată în 8 luni, moartă la doar 35 de ani. „A mers la spital pentru un control de rutină” – Ce s-a întâmplat cu bebelușul

O actriță de 35 de ani din India, însărcinată în opt luni, a murit înainte de a-și putea cunoaște copilul nou-născut
  • Publicat:
Actriță însărcinată în 8 luni, moartă la doar 35 de ani.
sursa foto: Envato&Facebook

Tragedie imensă în India! Îndrăgita actriță de televiziune Dr. Priya a decedat la doar 35 de ani în urma unui atac de cord, în timp ce era însărcinată în opt luni. Din fericire, bebelușul a fost salvat, notează presa internațională.

Actrița indiană a făcut un stop cardiac în timpul sarcinii

Industria cinematografică din India este în doliu! Actrița Dr. Priya, care era însărcinată în luna a opta și avea 35 de ani, a murit subit pe un pat de spital. Din fericire, doctorii au reușit să salveze viața copilului.

Conform presei locale, viitoarea mamă a murit în timp ce se afla în spital pentru un control de rutină pe 31 octombrie. Dr. Priya a suferit brusc un stop cardiac, iar cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viața.

Doctorii au salvat copilul din pântece

După ce a intrat în stop cardiac, medicii au intervenit de urgență pentru salvarea micuțului din pântecele actriței. În prezent, nou-născutul se află la terapie intensivă.

Citește și: Actriță de telenovele, răpusă de cancer. Mesajul sfâșietor de pe patul de spital, cu câteva zile înainte să moară

Doctor de profesie, Priya a fost unul dintre cei mai populari actori care lucrau în televiziunile din India. Ea activa ca medic la spitalul PRS din Thiruvananthapuram, în statul sudic Kerala.

Anunțul trist al dispariției sale a fost făcut de un alt actor indian.

„Aseară, când mergeam la spital, am primit o veste cumplit de tristă. Încă o moarte inexplicabilă în televiziunea Malayalam. Dr. Priya a murit ieri din cauza unui stop cardiac. Era însărcinată în opt luni. Bebelușul este la terapie intensivă.”, a precizat acesta pe rețelele de socializare.

Citește și: Are 57 de ani, dar arată fabulos. Secretul actriței Salma Hayek: „Beau în fiecare zi…”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân