Sexul tantric, mai mult decât un orgasm. Cum să-l practici singură sau cu iubitul

Sexul tantric este mai mult decât sex şi mai mult decât un simplu orgasm. Este imaginaţie, meditaţie, profunzime, intensitate.
  • Publicat:
Sexul tantric, mai mult decât un orgasm. Cum să-l practici singură sau cu iubitul
FOTO: 123rf.com / Sexul tantric: cum să-l faci singur sau cu partenerul

Sexul tantric este exact ca sexul obişnuit, dar muuult mai bun. Implică foarte mult mintea, imaginaţia, fiind o explorare a ceea ce înseamnă profunzimea, dinamismul, creativitatea şi inspiraţia din timpul sexului, făcând ca actul în sine să fie mai mult decât un simplu orgasm. În cazul sexului tantric, orgasmul nu este un obiectiv. De fapt, pe scurt, nu există obiective. Trebuie doar să fii complet implicat, în special cu mintea, fie că eşti singură sau cu partenerul, iar senzaţiile şi plăcerea nu vor ezita să apară.

Sexul tantric…singur

În timp ce sexul tantric poate fi pus în practică singur sau alături de partener, experţii sugerează să începi solo pentru a te putea descoperi. Astfel, atunci când te vei afla altăuri de partener, vei trece printr-o situaţie mult mai confortabilă, iar plăcerea va fi mult mai intensă.

Pregăteşte-te. Primul pas este acela de a-ţi transforma dormitorul într-un templu. Asigură-te că este curat, alege o muzică perfectă pentru o dispoziţie plină de senzualitate, lumini ambientale şi foloseşte uleiuri esenţiale.

Controlează-ţi respiraţia. Încearcă respiraţia diafragmatică, cunoscută şi ca respiraţia abdominală. Trage adânc aer pe nas şi lasă să simţi că stomacul se extinde. Inspiră pentru patru secunde şi expiră uşor pentru alte patru secunde. Astfel vei reuşi să intri intr-o stare de relaxare. Apropo, ştiai că poţi ajunge la orgasm doar cu ajutorul respiraţiei? Nu este deloc un mit.

Descoperă-ţi întregul corp. Corpul este un instrument ideal pentru a atinge plăcerea. Aşadar, petrece mai mult timp atingându-ţi gâtul, pieptul, abdomenul, coapsele şi gleznele, acestea fiind ”chakrele” principale ale trupului. În acelaşi timp, concentrează-te pe ceea ce se întâmplă la nivelul uterului, pelvisului şi vaginului.

Masturbează-te. Nu trebuie să te grăbeşti, dar dacă simţi că după micile atingeri ale corpului eşti pregătită de pasul următor, atunci nu ezita să te masturbezi. Însă fă totul de două ori mai încet decât o făceai de obicei. Poţi folosi chiar şi jucării sexuale. În fond, este vorba de crearea unei energii erotice.

Atinge orgasmul. Ultimul pas este cel mai important. Dacă eşti gata de plăceri extreme, masturbează-te până ajungi la orgasm, dar nu uita să respiri. Chiar şi în timpul orgasmului.

Cum să faci sex tantric cu partenerul

Vrei să încerci sexul tantric cu partenerul? Combină tot ce ai învăţat până acum cu următorii paşi. Şi ţine minte: din exterior, sexul tantric poate arăta ca oricare altă partidă de sex pe care ai avut-o până acum, dar ce se întâmplă în corpul tău este complet diferit, iar senzaţiile sunt înzecite.

Comunică cu partenerul şi fii prezentă. Pentru a avea o seară reuşită este nevoie să comunici cu partenerul. În felul acesta vei fi mult mai confortabilă şi, dacă te concentrezi să scapi de toate întrebările care-ţi trec prin cap precum ”Oare voi ajunge la orgasm?” sau ”Ce urmează acum?” etc. vei reuşi să simţi plăcerea mult dorită. În plus, nu uita să-ţi sincronizezi respiraţia cu cea a partenerului.

Sărutaţi-vă. Intens. Ca şi când ar fi ultima oară când vă vedeţi.

Fă zgomot. Nu te teme să te faci auzită. Dacă partenerul te excită, gemi. Plăcerea va fi mai intensă şi, în plus, va fi un mod de validare pentru el, iar astfel veţi reuşi să rămâneţi conectaţi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”