Preferati sex salbatic sau gogonele murate?

Femeile "sting" oricand sexul fierbinte cu 8 pa­hare de apa, obligatorii pe zi pentru o hidratare perfecta. Adica, fara dragoste se descurca, fara multe lichide nu.
  • Publicat:
Preferati sex salbatic sau gogonele murate?
Preferati sex salbatic sau gogonele murate?

O data la cateva luni ne pomenim cu un studiu care ne anunta ca femeile pun viata intima mai prejos de hidratare, ciocolata, cumparaturi, programe TV. Ori ca barbatii aleg mancarea sau jocurile video in locul unei partide. Cine trece pe aceeasi lista sexul, 2 litri de apa si Counterstrike? Si mai ales de ce?

Ultima cercetare dintr-o lunga serie facuta de o publicatie strai­na a fost dedicata hranei si traiu­lui sanatos, iar concluzia era ca femeile „sting” oricand sexul fierbinte cu 8 pa­hare de apa, obligatorii pe zi pentru o hidratare perfecta. Adica, fara dragoste se descurca, fara multe lichide nu.

Nici fara pantofi, seriale, dulciuri…

Inclusiv in Africa de Sud a fost facut un astfel de studiu din care reiesea ca femeile spun „pas” sexului pentru shopping. In Anglia, o companie produ­catoare de ciocolata a facut si ea sondajul ei printre fe­mei, iar rezultatul era ca ar alege oricand o tableta in locul unei partide de amor, pentru ca „ciocolata nu dezamageste niciodata”.

Au venit si firmele de telecomunicatii cu studiile lor care plasau anumite programe de televiziune deasupra sexului. Si nici barbatii n-au fost scosi din calcul. La fel, firme care au pe piata diverse produse alimentare au cerut cercetari care au dezvaluit ca pana si ei vor o farfurie plina in locul unei femei goale.

Posibile tehnici de manipulare

„Parerea mea e ca aceste studii sunt comandate de persoane juridice interesate in a manipula opinia publica, bazandu-se pe spiritul de turma al omului. Intrebarile din chestionare sunt formulate in asa fel incat raspunsul nu poate fi decat afirmativ”, spune psihologul Emilia Potenteu.

„Pentru credibilitate, se alatura rezultatului dorit si alti termeni (sport, alimentatie, somn, relaxare etc.), care vin sa intareasca, convingerea ca produsul vizat este prioritar sexului deci – indispensabil. Tot atat de adevarat este ca oamenii au devenit mult mai interesati de mentinerea sanatatii si a aspectului fizic, de incetinirea procesului de imbatranire.

Si apoi, dupa ce revolutia sexuala din 1968 si-a atins dezideratele, libertatea sexuala a inceput sa-si piarda din importanta, iar sexul in sine a coborat semnificativ pe scara prioritatilor”, adauga ea.

Foto: GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân