Poziţii sexuale care produc stresul şi anxietatea în cuplu

Există poziţii sexuale care ne pot da dureri de cap. La propriu. Iată un TOP al celor mai neconfortabile.
  • Publicat:
Poziţii sexuale care produc stresul şi anxietatea în cuplu
FOTO: pexels.com / Poziţii sexuale care produc stresul şi anxietatea în cuplu

Se presupune că sexul ajută la eliminarea tensiunii şu anxietăţii, nicidecum să le provoace, dar în urma unui chestionar recent se pare că anumite poziţii chiar produc stres cuplurilor, iar rezultatele sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Chestionarul a fost condus de Superdrug Online Doctor, o companie din Londra, la care au participat 1000 de persoane din Statele Unite şi Europa. Indivizii aflaţi într-o relaţie au fost întrebaţi despre nivelul de confort emoţional când vine vorba de anumite scene şi poziţii sexuale. Aşadar, pe primul loc în TOP-ul celor mai puţin confortabile poziţii se află 69 din picioare, o poziţie care presupune să fii fit şi flexibil. Mai exact, bărbatul trebuie să stea în picioare, în timp ce femeia stă cu capul în jos şi cu picioarele de gâtul lui pentru a se susţine, moment în care ambii parteneri practică sexul oral. Aproximativ 43% dintre bărbaţi au clasat această poziţie pe locul I ca fiind mai puţin confortabilă şi 57% dintre femei au răspuns la fel.

Pe locul doi în TOP-ul celor mai neconfortabile poziţii sexuale se clasează sexul anal. Deşi în prezent se vorbeşte tot mai des de această practică sexuală, în continuare presupune anumite riscuri. De exemplu, pot apărea sângerările în cazul în care partenera nu este suficient de relaxată sau lubrifierea nu a fost făcută corespunzător. Astfel, în urma sângerărilor există şanse mai mari să te confrunţi cu boli cu transmitere sexuală ca gonoree rectală, chlamydia anală sau HIV.

Locurile trei şi patru sunt ocupate de masturbare şi 69 în pat, desi prin masturbare se presupune că ai grijă de nevoile tale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân