Evită pe cât poți aceste cocktailuri! Sunt printre cele mai nesănătoase băuturi din lume

Iată o listă cu cele mai nesănătoase cocktailuri din lume, care ar trebui consumate cu atenție sau evitate din cauza conținutului lor nesănătos.
  • Publicat:
Evită pe cât poți aceste cocktailuri! Sunt printre cele mai nesănătoase băuturi din lume
Evită pe cât poți aceste cocktail-uri! Cele mai nesănătoase băuturi din lume Sursa foto: Profimedia

Tuturor ne place să ne răsfățăm cu un cocktail din când în când, mai ales în timpul vacanței sau la o petrecere. Cu toate acestea, există unele cocktailuri care, din păcate, pot fi nesănătoase și pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre.

Aceste cocktailuri pot conține cantități mari de zahăr, grăsimi saturate și calorii, ceea ce poate crește riscul de obezitate, boli de inimă și alte afecțiuni de sănătate. Prin urmare, este important să fim conștienți de ingredientele din cocktailuri și să le consumăm cu moderație. Așadar, te invit să descoperi cele opt cocktailuri ce ar putea avea un impact negativ asupra sănătății:

1. Pina Colada

Această băutură este făcută cu suc de ananas, lapte de cocos și rom. Cu toate acestea, un singur pahar poate conține până la 650 de calorii și 90 de grame de zahăr.

2. Margarita

Margarita conține tequila, lămâie sau lime, și un îndulcitor, cum ar fi sirop de agave sau zahăr. Un singur pahar de margarita poate conține până la 500 de calorii și 50 de grame de zahăr.

3. Long Island Iced Tea

Acest cocktail este făcut cu tequila, vodka, rom, gin și triplu sec, amestecate cu suc de lămâie sau cola. Doar un pahar din această băutură poate conține până la 780 de calorii și 30 de grame de zahăr.

4. White Russian

Această băutură contine vodka, cafea și smântână, ceea ce face ca un singur pahar să conțină până la 425 de calorii și 16 grame de grăsimi saturate.

5. Mai Tai

Această băutură alcoolică este făcuta cu rom, suc de ananas și sirop de migdale. Consumul unui singur pahar poate adăuga în consumul zilnic de calorii până la 350 de calorii și 40 de grame de zahăr.

6. Mudslide

Mudslide conține vodka, lichior de cafea, cremă de cacao și smântână, ceea ce face ca un singur pahar să aibă aproximativ 820 de calorii și 36 de grame de grăsimi saturate.

7. Bloody Mary

Acest cocktail conține suc de roșii, vodkă și sosuri picante, dar poate fi adăugat și sos Worcestershire sau sare. Un pahar din această băutură poate conține până la 200 de calorii, dar adăugarea de sare și alte sosuri poate crește nivelul de sodiu.

8. Cosmopolitan

Cosmopolitan este un cocktail popular și elegant, făcut cu vodka, lichior cu aromă de portocale, triplu sec, suc de lime și suc de merișor. În timp ce această băutură are un gust minunat și este populară printre iubitorii de cocktailuri, un singur pahar poate conține până la 200 de calorii și aproximativ 14 grame de zahăr, ceea ce poate crește nivelul de zahăr din sânge.

Surse: eatthis.com, healthshots.com, liquor.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân