Doctor Cezar îți arată cum să folosești HUAWEI WATCH D pentru a-ți monitoriza sănătatea inimii (P)

  • Publicat:
  • Actualizat:
Doctor Cezar îți arată cum să folosești HUAWEI WATCH D pentru a-ți monitoriza sănătatea inimii (P)

O analiză realizată de Organizația Mondială a Sănătății arată că, în ultimii 30 de ani, numărul adulților cu vârsta cuprinsă între 30 și 79 de ani cu hipertensiune arterială a crescut de la 650 milioane la 1,28 miliarde. Aproape jumătate dintre ei nu știau că au hipertensiune arterială.

Doctor Cezar, medic specialist cardiolog, îți explică de ce sunt importante controalele periodice și cum poți monitoriza sănătatea inimii tale foarte ușor, chiar de acasă, cu ajutorului noului ceas inteligent HUAWEI WATCH D, certificat ca dispozitiv de tip medical.

Sănătatea inimii este influențată de foarte mulți factori. De la stilul de viață, până la vârstă, dietă sau somn, activitatea noastră de zi cu zi lasă o amprentă asupra inimii. Cred că astăzi, prin avansul rapid al tehnologiei, este mult mai simplu să fim atenți la corpul nostru. Dacă înainte un examen EKG se putea face doar în cabinetul medicului, acum acesta a devenit o funcție integrată și în alte dispozitive mai ușor disponibile, de exemplu în ceasuri inteligente, precum WATCH D, spune Doctor Cezar.

Electrocardiograma este unul dintre testele de bază recomandate astăzi în Europa și ajută la identificarea diferitelor aritmii, în special a persoanelor asimptomatice cu fibrilație atrială. Testul nu înlocuiește consultul medical specializat, însă are un rol esențial în menținerea sănătății inimii și identificarea timpurie a posibilelor semnale de alarmă.

Un test de doar 1 minut te poate ajuta să monitorizezi mai bine sănătatea inimii tale. Cum poți folosi Huawei Watch D pentru un test EKG?

Rezultatul mai multor ani de cercetare, HUAWEI WATCH D este primul ceas EKG certificat ca dispozitiv de tip medical. Ceasul are integrați senzori EKG de înaltă performanță, care fac posibilă verificarea inimii în orice moment al zilei, prin conectarea cu aplicația Huawei Health.

Aplicația EKG a HUAWEI WATCH D oferă măsurători EKG cu analiză în timp real și informații despre ritmul sinusal, fibrilația atrială, precum și notificări despre bătăile atriale și ventriculare.

Dincolo de acești indicatori, buna funcționare a inimii trebuie corelată cu o dietă sănătoasă, odihnă și activitate fizică periodică.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân