OCLEAN – cel mai nou brand de periuțe electrice inteligente (P)

  • Publicat:
OCLEAN - cel mai nou brand de periuțe electrice inteligente (P)

Peste 45% dintre românii intervievați (în cadrul studiilor despre evaluarea obiceiurilor de întreținere a sănătății dinților la nivelul continentului european*) și-ar schimba periuța de dinți obișnuită cu una electrică, dacă sunt îndeplinite două condiții principale: periuța electrică să fie ușor de folosit și să fie accesibilă ca preț.

Să curețe eficient, fără efort și să fie simplu de folosit

Periuțele electrice smart își adaptează inteligent modul de îngrijire completă a danturii și contribuie semnificativ la sănătatea și igiena orală. Ajustează presiunea de periaj pentru a evita rănirea gingiilor, semnalează atunci când anumite zone din cavitatea bucală nu au fost curățate corespunzător, au temporizator de 2 minute pentru curățarea dinților. În plus, nu trebuie încărcate des. În funcție de cât de des sunt folosite, periuțele premium pot fi încărcate și la 30 de zile. Simplu, nu?

Am gingii sensibile, cum procedez?

Foarte mulți dintre noi au sensibilitate dentară și gingivală și există temerea că periuțele electrice actionează cu presiune mai mare, pentru că periajul este mai energic. Nimic mai greșit! Periuțele electrice moderne au senzor de presiune integrat care semnalează instant atunci cand presiunea acțiunii pe dinti este prea mare; în acest caz, motorul periuței se oprește automat. În plus,  periuțele electrice inteligente au programe de periere personalizată, în funcție de tipul de dinți, sau pentru gingii sensibile, dar și în funcție de obiceiurile de viață: fumat, tipul de băuturi consumate – cafea, ceai, vin etc.

Să monitorizeze timpul de periaj

Conform medicilor stomatologi, durata optimă de spălare pe dinți este de 2 minute dimineața și 2 minute seara. Avantajul periuțelor electrice inteligente care au si aplicație smart este că au timer integrat și program personalizat în funcție de nevoile individuale – în acest fel, sesiunea de curățare este eficientă, fără a peria prea puțin sau în exces.

Să fie accesibilă ca preț

Recomandarea noastră, periuța de dinți electrică inteligentă Oclean X PRO, are un excelent raport calitate-preț, cea mai inovativă tehnologie inteligentă, acum accesibilă oricui.

  • Super putere de curățare cu motorul Maglev fără perii cu 42.000 rotații pe minut si capete de curățare cu peri DuPont
  • Durata de periaj este ușor de monitorizat mulțumită display-ului inteligent care are timer cu oprire automată
  • Intensitatea periajului poate fi ajustată pentru cele mai diverse nevoi, având nu mai puțin de 32 de nivele de intensitate
  • Periuța se conectează la aplicația Oclean (disponibilă iOS și Android) care oferă recomandări personalizate de îmbunătățire a procesului de periaj si al igienei orale
  • Pentru a simplifica lucrurile, există programe de periere personalizată: Standard Clean, White Massage și Sensitive Mode

Periuța de dinți electrică SMART Oclean X PRO poate fi achiziționată de pe blackteck.ro, geekmall.ro sau EMAG.ro la un preț promoțional, până la sfârșitul lunii iulie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân